Tweeduizend

Tweeduizend twintig

Tweeduizend twintig wat klinkt dat toch lekker. De klank staat me aan en aan het einde van het jaar als de 366 dagen voorbij zijn hoop ik dat het een fijn jaar is geweest. Ik wens jouw heel veel goeds in dit nieuwe jaar. Veel liefde, geluk en gezondheid. Natuurlijk zullen er tegenslagen zijn, groot of klein maar weet dat er altijd mooie dingen zijn om te zien of voelen. 

We zijn nog maar kort in het nieuwe jaar. Helaas verdwijnen daarmee de kerstversieringen en de lampjes. De lampjes die de donkere dagen zoveel gezelligheid brachten. Ondanks dat dit allemaal verdwijnt heb ik zin in een nieuw jaar. Tweeduizend twintig starten en het oude jaar achter ons laten. Eigenlijk is het gewoon een nieuwe dag zoals altijd maar het voelt specialer ofzo.

Tweeduizend twintig is het jaar dat ik 35 wordt. Wat een leeftijd, iets wat ik zeker niet besef. Vroeger had ik altijd een heel ander beeld bij iemand van 35. Niet dat ik zo eruit wil zien of wil leven maar het is gewoon anders als je zelf de leeftijd bent. Daarnaast lijken sommige mensen van dezelfde leeftijd jonger of ouder dus ja wat voor beeld heb je eigenlijk bij een leeftijd.

Dit jaar geen doelen en plannen die ik opstel voor dit jaar per categorie zoals ik elk jaar doe. Komende week komt er een anders soort lijstje online. Een lijstje die leuk was om te maken, waar makkelijke en wat lastigere dingen op staan maar dat is voor later.

Geniet van elkaar en wees lief