Veel boeken door de brievenbus

Veel boeken door de brievenbus

Afgelopen weken zijn er weer veel boeken door onze brievenbus gevallen. Deze pakketjes vind ik wel de leukste. Er vielen in totaal 5 pakketjes door de brievenbus en totaal waren het 6 boeken. 2 boekenpakketjes zijn nog niet binnen. Eén hoop ik deze week te ontvangen, het boek van Jessica Maes – mannenpakken vrouwenhakken, en de ander moet ik over gaan bellen aangezien ik die weken geleden al had moeten krijgen, het zijn boeken die ik gewonnen had via de bankgiroloterij en er zit er één bij van harlan coben die me erg spannend lijkt.

De boeken die al binnen zijn

Dat wat je meekrijgt van Claire Bidwell Smith; AW Bruna uitgevers zond mij dit boek toe om een review over te schrijven en wat ben ik blij dat ik dit mocht doen van dit boek. Het is een aanrader om te lezen. Mijn recensie kan je al online vinden.

Vampire Academy van Richelle Mead; Dit boek won ik bij een letter meer graag. Ik ben er nog niet in begonnen maar ben er wel erg benieuwd naar.

Zwanenzang van Loes den Hollander; Dit boek hadden mijn zus en ik gekocht maar toen ze erin aan het lezen was ontbraken er rond de 40 bladzijden en dat was echt balen. Uitgeverij Karakter hebben we gecontact en ze hebben het echt super opgelost met een nieuw exemplaar.

De bankgiroloterij geeft je een keuze uit een aantal dingen, voor mij heel simpel ik kies de boeken en dit keer zaten er een paar tussen die me zeker wel wat lijken Vandaag ben ik Alice; Alice Jamieson, Alleen ik overleefde van Carmina Salcido en Alarmfase rood van Tess Gerritsen

Kon ik nu maar snel tijd vinden om alle boeken te lezen. Mijn kast wordt steeds mooier met al deze boeken en zal binnenkort toch echt te klein gaan worden (zal die belle en het beest bibliotheek er dan toch komen?).