Voorbereiding exposeren bibliotheek Bergambacht

Voorbereiding exposeren bibliotheek Bergambacht

Vandaag haal ik mijn foto’s weg uit de bibliotheek in Krimpen aan de Lek en breng ik ze naar Bergambacht om daar in de maand november en december te exposeren in de bibliotheek. Naast de al bestaande foto’s heb ik ook een aantal nieuwe foto’s toegevoegd en ben ik de afgelopen week met de voorbereidingen hiervan bezig geweest.

 Op onderstaande foto zie je mijn oude slaapkamer bij mijn ouders thuis, helemaal leeg en voor mij ideaal om in te werken. De kamer is erg licht, schoon en lekker rustig. Een hele stapel nieuwe foto’s sommige alleen andere bij elkaar omdat het een serie of een mooi geheel vormt.

Voorbereiding exposeren bibliotheek Bergambacht

Het lastige is de afwerking, de foto’s zijn opgeplakt op foam om een zo licht mogelijk materiaal te gebruiken aangezien ze in januari komen te hangen aan borden en het materiaal dan niet te zwaar mag zijn. De haakjes moest ik dan ook zelf maken en dat heb ik gedaan met behulp van staafjes met een oogje eraan en ijzerdraad.

Vandaag ben ik dus druk in de weer om mijn expositie weg te halen en in te richten, natuurlijk zal mijn camera meegaan om dit vast te leggen en hier te laten zien.

Fijne dag!