houd

Waarom ik van papa houd

Vandaag is het vaderdag. Zelf ben ik op deze dag niet bij mijn vader want Rianne en ik gaan naar het Glamour health challenge maar wij zijn gisteren al bij onze ouders geweest. Waar ik mijn vader een leuk boekje gaf. Een boekje waar ik zelf in heb moeten schrijven. Ja ik heb echt in een boekje geschreven hoe moeilijk ik dat ook vind. 

Waarom ik van papa houd is een heel leuk klein boekje voor je papa. Het formaat is 115 x 84 mm. Er staan 50 zinnen in die je aan kan vullen met woorden die alleen over jouw papa gaan. Dingen die jullie hebben meegemaakt, wat je graag samen deed, wat je van hem geleerd hebt, allemaal verschillende vragen en allemaal leuk om over na te denken. Sommige vragen zijn een stuk lastiger en een paar heb ik niet ingevuld omdat ik ze echt niet wist in te vullen.

Bij de onderstaande kwam de lach die ik bedoel hahaha. Hij moest er wel om lachen en vond het boekje zeker erg leuk.

 

Waarom ik van papa houd is een boekje wat je elke dag van het jaar aan je papa kan geven.  Voor € 6,99 is dit boekje te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Bewaren