Wandelen in het bos

Wandelen in het bos

Wanneer je van de fysio niet mag hardlopen maar wel wandelen dan is dat natuurlijk fijn maar alleen wandelen vind ik niet altijd leuk dus nam ik mama gezellig mee naar het bos. Natuurlijk niet zonder camera want in de herfst naar het bos betekend automatisch paddenstoelen zoeken.

Terwijl we naar het bos reden begon het te druppelen maar gelukkig is het op een paar druppels na droog gebleven. Doordat het mistig was geweest en veel heeft geregend konden we niet anders dan op de paden blijven en dat was jammer. Alle paddenstoelen en hun hele families stonden echt in het bos en ver van de zijkant af. We hebben hierdoor ook weinig foto’s kunnen maken. Gelukkig hebben we wel kunnen genieten van een heerlijke wandeling. We hebben een dik uur gewandeld wat totaal niet zo aanvoelde.

wandelen-in-het-bos-3

We begonnen rond half 12 met onze wandeling en daardoor was het ook nog lekker rustig. Door andere mensen kwamen we achter een plekje met de paddenstoelen der paddenstoelen. Natuurlijk de rood met witte stippen. Zeker een favoriet om te zoeken en te vinden want het is niet makkelijk om ze te vinden en wanneer het gebeurt een hele te vinden. Dit keer een hele groep hele. Verderop een hele grote maar helaas was die al van zijn stammetje afgevallen en stond hij gewoon te ver weg.

wandelen-in-het-bos-2

Bijna aan het einde van ons rondje kwamen we het onderstaande groepje nog tegen. Je ziet op deze paddenstoelen goed dat het erg vochtig weer was. Alleen maar goed voor de paddenstoelen want hoe vochtiger hoe meer er komen.

wandelen-in-het-bos-1