sneeuwengel

Want to read december 2017

Deze want to read december wordt anders. Je zou denken, december is de maand van de cadeaus dus er gaan veel boeken uitkomen. Mis! In december komen er maar weinig boeken uit, althans boeken die mij interessant lijken. Wat zijn dan mijn aanraders of wat ga ik jullie dan laten zien? Ik deel met jullie de boeken die ik aan het lezen ben, De sneeuwengel, ga lezen, morgen is alles anders en waar je binnenkort een recensie van kan verwachten, Drie wensen.

Er ligt een hele stapel boeken op me te wachten. Creatieve boeken, leesboeken, echt van alles wat. Ik heb zin om in alle boeken te duiken maar tegelijk dat gaat gewoon niet natuurlijk. De komende maand hoop ik toch wel onderstaande boeken te kunnen lezen. Op de stapel nog twee boeken met +500 bladzijdes en daar wil ik graag in lezen. De decembermaand de ideale tijd voor met een dekentje op de bank, heerlijk.

Boeken die ook nog eens in koude sferen zijn, maken het nog fijner om ze met deze koudere dagen te lezen. Ik ben momenteel bezig in De sneeuwengel en hierna ga ik in Winternacht beginnen. Winternacht verwacht ik echt in de wintersferen te komen en dan erna De lerares van Fellsworth om lekker terug in de tijd te gaan. Op de stapel ook een mooie roman van Jose Vriens, Morgen is alles anders. Deze december kom ik wel door, kerstboom erbij en ik ga mooie leesuurtjes maken.

Natuurlijk tegen de kerst komen de kerstboeken voorbij en lees ik nog een keer het kerstverhaal van papa Panov want dat kan ik zeker nog wel een keer lezen. Kerst met Olaf zal ik zeker ook openslaan. Kerstboeken mogen niet ontbreken.

Wat ga jij lezen deze maand?