Want to read februari 2018

Want to read februari 2018

Deze maand komen er twee boeken uit van een schrijfster die ik fantastisch vind. Jackie van Laren komt met Duingras en Stormwind. Gewoon gelijk twee boeken, heerlijk. Daarnaast een boek over trainen en een ander favoriet Jojo Moyes is terug met Louisa Clark, een mooie boekenmaand.

Models in shape – Marjolein Vreeke van Uitgeverij Lev

Trainingen, tips en tricks voor iedereen die eruit wil zien als een model. In dit boek deelt Marjolein de geheimen van haar aanpak, en maakt zo een modellenlichaam bereikbaar. Vol met recepten, work-outschema’s, achtergrondverhalen, tips en tricks: dit boek is een must read voor meisjes met modellenaspiraties.

Waarom Models in shape?

Models in shape lijkt me een boek met goede tips om beter te trainen, strakker in mijn lichaam te komen, een modellenaspiratie heb ik niet maar een gezonder, sterker en strakker lichaam dat wil ik wel.

Koop bij bol.com

Duingras – Jackie van Laren van Uitgeverij Boekerij

Wende Freriks staat op een keerpunt in haar leven: ze is gestopt met haar opleiding en is totaal onverwacht gedumpt door haar vriend. In een opwelling boekt ze twee weken vakantie op een Waddeneiland, om het einde van haar relatie te verwerken en te bedenken wat ze nou eigenlijk wil met haar leven.

Waarom Duingras?

De boeken van Jackie van Laren zijn heerlijk om te lezen. Vallen en Opstaan zijn bij mij echt favoriet. Ik heb van deze beide boeken zo genoten en wilde verder lezen. Ik hoop dat Jackie dit met Duingras zal evenaren of verbeteren.

Koop bij bol.com

Eilandliefde – Jackie van Laren van Uitgeverij Boekerij

Vincent is een surfer, een losbol, een vrijbuiter. Dus als zijn beste vriend Axel zijn hulp niet meer nodig heeft in Grote Vis, de strandtent die ze samen runden, omdat Axels nieuwe geliefde Wende zijn plek inneemt, kan hij dat alleen maar toejuichen: vrijheid, blijheid. Toch? Hij verruilt het Waddeneiland voor surfparadijs San Diego en geniet van zijn leventje in de zon, vrij van enige verplichting, maar na drie maanden slaat de verveling toe. Hij mist Axel, hij mist kitesurfen en hij mist… iets wat hij zelf nog niet kan benoemen.

Waarom Eilandliefde?

Romantiek, vriendschap en grote levensvragen tegen de achtergrond van de geliefde Waddeneilanden dat lijkt me heerlijk om te lezen en zoals ik hiervoor al melde ben ik fan van Jackie van Laren haar boeken.

Koop bij bol.com

Voor mij – Jojo Moyes van Uitgeverij De Fontein

read

In ‘Voor mij’ heeft Louisa Clark besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancebroeder Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben…

Lou’s hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?

Waarom Voor mij?

Jojo Moyes, de auteur van Voor jou en Een leven na jou die ik echt in no time uitlas en van genoot, bij heb gehuild ja dan kan ik deze niet overslaan ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen en verder te lezen hoe het met Louisa gaat.

Koop bij bol.com

Diverse boeken om deze maand naar uit te kijken.
Waar kijk jij naar uit in februari?