read

Want to read juli

In de want to read juli maar drie boeken. Niet alle boeken hebben met lezen te maken. Zo is er een boek om creatief te zijn en een boek om gedachtes, inspiratie of wat dan ook in kwijt te kunnen. Kijken jullie mee welke boeken ik op mijn lijstje heb gezet.

read

Handlettering doe je zo! – Karin Luttenberg van Uitgeverij Moon
Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek van illustratrice en graficus Karin Luttenberg kan iedereen snel zelf aan de slag. Ben je fan van al die mooie plaatjes op instagram en pinterest maar weet je niet hoe je moet beginnen? Met dit boek lukt het wel! Duidelijke stap-voor-stap handleidingen, tips, trucjes, heel veel inspiratie en kleine projecten om direct mee te beginnen.

Waarom Handlettering doe je zo?
Handlettering vind ik erg mooi en ik probeer zelf wel eens wat maar het lukt me nog steeds niet om het mooi te doen dus dit boek zal zeker een goed begin zijn om het beter te kunnen.

Koop bij bol.com

Het gezonde darmen boek – Christine Bailey van Uitgeverij Kosmos
Het gezonde darmen kookboek van voedingsdeskundige Christine Bailey bevat een 30 dagen-programma om je gezondheid te verbeteren. In 5 simpele stappen kun je weer een rustige en gezonde buik krijgen en tegelijkertijd een einde maken aan gezondheidsklachten als (chronische) vermoeidheid, stemmingswisselingen en allergieën. Want een gezonde spijsvertering is de basis van een goede gezondheid. Door bepaalde ingrediënten uit je dieet te vervangen door waardevolle voedingsstoffen en goede bacteriën, herstellen je darmen, verbetert je spijsvertering en komen lichaam en geest weer in balans.

Waarom Het gezonde darmen boek?
Allergieën? check. Darmen die protesteren? Check. Voeding houd me bezig en ik probeer zo goed mogelijk te eten om zo min mogelijk klachten te hebben en elk boek met tips is dan zeker welkom.

Koop bij bol.com

read

Inspirerend leven notebook van Uitgeverij AnkhHermes
Inspirerendleven.nl is het online platform waar tienduizenden vrouwen (en mannen!) dagelijks inspiratie vandaan halen voor een bewust leven. Het Inspirerend Leven Notebook, een prachtig cadeau voor jezelf of iemand die je lief is! Vol wijsheden, lijstjes en prachtige vormgegeven bladzijdes met ruimte voor jouw gedachtes. Heb je een idee, een verhaal in je hoofd, of moet je gewoon even je hart luchten? Schrijf het op in het Inspirerend Leven Notebook. Geluk vind je niet door te zoeken naar het grote, maar door te leren genieten van het kleine. Het notebook heeft een handig A5 formaat, een ringband en een elastieken band.

Waarom Het inspirerend leven notebook?
De quotes en teksten op het platform van Inspirerend leven zijn heel fijn en een inspirerend notebook is altijd heel erg fijn.

Koop bij bol.com