Want to read maart

Want to read maart

De maand maat geeft ons weer vele mooie boeken om naar uit te kijken. Van Tara Stiles Kookboek tot het tweede boek van Tess en van Running Buddha tot Mea Culpa. Vandaag in Want to read maart een divers lijstje met boeken die ik graag zou willen lezen die deze maand uitkomen. Wie weet kan ik jouw inspireren om ook één van deze boeken op jouw lijstje te zetten.

Want-to-read-maart

Tara Stiles kookboek
Tara Stiles laat zien hoe jij gemakkelijk gezond kunt leven door te koken met heerlijke ingrediënten die je gewoon om de hoek haalt. Maak zelf een keuze uit de de meer dan 100 simpele gerechten die je in een handomdraai maakt. Of het nu een complete maaltijd, juices, salades, gezonde snacks of een lekker dessert is: Tara helpt je graag op weg in de keuken. Met heel veel groenten, geen vlees, en af en toe een beetje suiker. Want we mogen weer normaal eten, als je maar op let dat superleuk is om te maken. Even oefenen en je zult versteld staan van jouw kookkunsten. ‘Als je kunt eten, kun je eten’ – zo simpel is het volgens Tara.

Waarom het kookboek van Tara Stiles
Eerder las/beleefde ik al een eerder boek van Tara en dat vond ik een enorm fijn boek, lekkere recepten en goede tips. Wanneer bij mij een eerder boek van iemand goed bevalt ben ik automatisch benieuwd naar het volgende boek. Dus daarom staat deze hoog op mijn lijstje. Tara is 11 t/m 13 maart in Nederland, ik was uitgenodigd voor een Tasting maar helaas in Amsterdam en op een werkdag, baalde hier wel van want niet even makkelijk te komen en had er graag bij geweest.
Koop bij bol.com

De zilveren Lepel: Quick and Easy
De Zilveren Lepel: Quick & Easy staat vol met eenvoudige, gemakkelijke en overheerlijke gerechten. handig voor de snelle thuiskok; of als opstapje naar het standaardwerk. Van klassiekers als spaghetti carbonara tot visgerechten, soepen en luxe nagerechten. De recepten zijn voor deze uitgave gemoderniseerd en indien nodig, geschikt gemaakt om in 30 minuten te koken.

Waarom Quick and Easy
Wij zijn een drama met eten koken, alles moet snel en lekker. Geen tijd te verspillen want in de keuken staan is niet onze hobby. 30 minuten is lang genoeg en dit kookboek geeft dan alleen maar de juiste recepten want de meeste gerechten zijn geschikt gemaakt om in 30 minuten op tafel te hebben. Een uitkomst.

Koop bij bol.com

Want-to-read-maart-1

Running Buddha – Sakyong Mipham
In Running Buddha van Sakyong Mipham leer je hardlopen met aandacht voor je adem, gedachten en gevoelens. Het trainen van je body en mind staat centraal. Hardlopen levert dan innerlijke stilte en intens geluk op. Minder praten, minder denken en meer lopen!

Waarom Running Buddha van Sakyong Mipham
Hardlopen is mijn drugs, mijn verslaving, mijn ontspanning maar soms kan het totaal niet ontspannen. Soms ben ik tijdens het hardlopen met alles en niks bezig en ik heb het idee dat Running Buddha je leert om echt bij het lopen aanwezig te zijn. Tegelijkertijd twee passies combineren lezen en hardlopen is natuurlijk ook erg mooi.

Koop bij bol.com

De gezelschapsdame van Willowgrove – Sarah Ladd
De rentmeester van Willowgrove Hall, Nathaniel Stanton, houdt iedereen in de gaten. Ook de nieuwe, beeldschone gezelschapsdame ontsnapt niet aan zijn aandacht. Hij vermoedt dat Cecily Faire iets verbergt en hij voelt zich verplicht om dat boven water te krijgen. Maar hij heeft zelf ook een geheim: hij is de bastaardzoon van de vorige heer van Willowgrove. Cecily en Nathaniel voelen zich steeds meer tot elkaar aangetrokken, maar dan overlijdt de vrouwe van het landgoed en verandert alles.

Waarom De gezelschapsdame van Willowgrove van Sarah Ladd
Ik maakte kennis met Sarah Ladd door De directrice van Rosemere, wat heb ik genoten van dit boek. Een boek wat zich afspeelt jaren geleden maar in mijn fantasie zo tot leven komt. Ik hoop dat het bij de gezelschapsdame van Willowgrove net zo is en ik ben dus ook erg benieuwd na één boek gelezen te hebben of andere boeken van Sarah Ladd mij ook een fijn leesgevoel geven.

Koop bij bol.com

Een verloren liefde – Iona Grey
Een heerlijke roman waarin twee verhaallijnen verweven worden: in WO2 wordt een jonge, getrouwde Engelse vrouw onmogelijk verliefd op een Amerikaanse soldaat. Na de oorlog komt hij terug voor haar, belooft hij – maar in de oorlog worden zoveel beloftes gedaan… In het heden vindt een jonge Engelse vrouw een schuilplaats in een verlaten huis, maar vindt dan de briefwisseling uit de oorlogstijd tussen de twee hoofdpersonen uit de andere verhaallijn – en gaat op onderzoek uit naar hoe hun verhaal afgelopen is.

Waarom Een verloren liefde van Iona Grey
Dit lijkt me een heerlijke zoektocht naar liefde en romantiek en ik ben wel benieuwd hoe dit loopt. Dit boek wordt ook aangeraden voor de fans van Jojo Moyes en dat maakt me dan ook wel nieuwsgierig hoe goed deze is want Jojo Moyes haar boeken vind ik heerlijk.

Koop bij bol.com

Want-to-read-maart-3

Mea Culpa – Clare Mackintosh
De wereld van Jenna Gray stort in na een tragisch ongeluk. In de hoop alles achter zich te kunnen laten, verhuist ze naar een afgelegen plek in Wales. Maar haar angsten, verdriet en de herinneringen aan die vreselijke nacht achtervolgen haar.

Waarom Mea Culpa van Clare Mackintosh
Literaire thrillers vind ik heerlijk om te lezen, opgebouwde spanning en ontwikkelingen die je vaak niet verwacht. Dit boek was een hit in Engeland, zou het zijn omdat Clare jarenlang zelf bij de politie heeft gewerkt dat dit boek net wat extra’s krijgt? Ik ben benieuwd naar dit boek vooral door deze zin; Jenna wordt ingehaald door haar verleden, met alle verwoestende consequenties van dien…

Koop bij bol.com

Het 2e boek van Tess – Miriam Bruijstens

In dit tweede boek van Tess lijkt Tess haar leven wat meer op orde te hebben. Ze is goed bevriend met Lucas, heeft het gezellig met haar vriendinnen, ontmoet nieuwe mensen en heeft een boek gepubliceerd. Dan gebeurt er iets wat zo verschrikkelijk is dat ze het nauwelijks kan bevatten. Haar leven stort in en Tess kijkt regelrecht de afgrond in. Kan dit ooit nog goed komen?
Een heftig boek vol verdriet, hartstocht en poëzie, maar ook met humor en de perfecte man.

Waarom Het 2e boek van Tess van Miriam Bruijstens
Het boek van Tess las ik ongeveer een half jaar geleden. Een indrukwekkend boek met veel uiteenlopende emoties. Toen het boek uit was had ik een gevoel dat het niet klaar was want hoe ging het nu verder met Tess? Ik ben dus blij met een vervolg nu ka ik lezen hoe het verder gaat met Tess.
Koop bij bol.com

Welk boek zou jij willen lezen?

Bewaren