Want to read

Want to read mei

Deze maand vijf boeken die ik op mijn want to read wil zetten niet meer en niet minder. Mei is dus een stille maand kwa boeken maar wat lijken mij dit heerlijke/spannende/romantische boeken. Het boek waar ik zo ontzettend naar uit kijk is de nieuwe Virgin River.

want to read

Het boek van Jet – Jet van Nieuwkerk van Uitgeverij Carrera
Van healthy tussendoortjes, workout-food en eten met een date tot koken voor een groep vriendinnen, feesthapjes en een katerontbijt. In Het boek van Jet geeft Jet van Nieuwkerk haar favoriete recepten, praktische tips en persoonlijke verhalen voor als je graag gezond wilt eten, je fit wilt voelen en een slank lijf wilt hebben, zonder dat het leven saai wordt en zonder veel te streng voor jezelf te zijn. Het is niet altijd even makkelijk om evenwicht te vinden. En al helemaal niet om in balans te blijven. Om niet door te slaan naar de ene kant: alles super gezond en dan weer naar de andere kant: let it all hang out. Jet laat zien hoe je makkelijk en gezond kookt (van kip uit de oven en zalmburgers met zeekraal tot Crodino-mandarijncocktails en healthy smoothies), ze helpt je te gaan sporten (en je zult zien dat je het leuk gaat vinden) en ze geeft tips voor als je een shitdag hebt (en het recept voor een gezonde variant op Chunky Monkey-bananenijs om zorgeloos een hele bak leeg te kunnen eten).

Waarom Het boek van Jet?
Gezond maar lekker eten dat wil ik enorm graag en inspiratie voor gezond en lekker is meer dan welkom. Fit voelen en eten hangt erg veel samen en daar kan ik zeker nog wel wat van leren. Het lijkt me ook een leuk boek om te hebben en recepten uit te maken.

Koop bij bol.com

want to read

Op de vlucht – Terri Blackstock van Uitgeverij Voorhoeve
In ‘Op de vlucht’ van Terri Blackstock worden op een plaats delict DNA-sporen gevonden. Maar de grote vraag is: zijn die wel van de moordenaar? Iedereen denkt dat Casey Cox schuldig is aan moord, haar DNA op het plaats delict is het bewijs. Het heeft geen zin om uitleg te geven aan de politie, ze weet zeker dat die haar toch niet zal geloven. Zo snel mogelijk vluchten is de enige optie, voordat ze opgepakt wordt. Maar wat is er echt gebeurd? Die vraag achtervolgt Dylan Roberts, die ingehuurd wordt om Casey te vinden. De details van de moordzaak blijven vaag en Casey past niet in het profiel van een moordenaar. Maar waarom is ze gevlucht als ze onschuldig is?

Waarom Op de vlucht?
Dit lijkt me een fijne thriller. Iemand die vlucht maar onschuldig is hoe zat dat? Waarom denkt ze dat de politie haar niet geloofd. Heel benieuwd naar dit boek van Terri Blackstock

Koop bij bol.com

Een andere waarheid – Lucie Whitehouse van Uitgeverij De Fontein
Hannah wil onder geen beding worden als haar moeder: een verbitterde, gescheiden vrouw. Maar als ze Mark ontmoet en een hartstochtelijke relatie met hem begint, zet ze alle bezwaren tegen een huwelijk opzij en trouwt met hem. Wanneer Mark op een dag niet thuiskomt van een zakenreis naar de VS, beginnen Hannahs angsten en twijfels te groeien. Waarom zeggen zijn collega’s dat hij in Parijs was voor zijn werk? Waarom is er geen registratie van hem in het hotel waar hij zei te verblijven? En wie is de mysterieuze vrouw die hem al wekenlang blijkt te bellen? Hannah duikt dieper in het leven van haar man en ze wat ze ontdekt trekt alles in twijfel wat ze over hem dacht te weten. Is het dubbelleven dat hij leidt zijn manier om haar te beschermen, of is de waarheid nog duisterder dan ze kan vermoeden? Dubbelleven. Leugens.

Waarom Een andere waarheid?
Heerlijk een boek over leugens, een dubbelleven, een man die niet eerlijk is tegen zijn vrouw. Een mysterie om te ontdekken.

Koop bij bol.com

Een nieuwe horizon – Robyn Carr van Uitgeverij Harpers Collin
Vanessa heeft binnen een paar maanden haar echtgenoot verloren en is bevallen van hun zoon. Nu beseft ze dat de man die er steeds voor haar was in die moeilijke periode inmiddels meer voor haar is geworden dan zomaar een vriend. Voor Paul Haggerty is het niet meer dan logisch dat hij de vrouw van zijn beste vriend heeft bijgestaan in haar verdriet. Gemakkelijk was dat niet, want hij is al jaren heimelijk verliefd op haar. Nu heeft hij het gevoel dat er iets is opgebloeid tussen hen. Alleen heeft hij het idee dat hij zijn overleden vriend verraadt als hij iets met haar zou beginnen… ‘

Waarom Een nieuwe horizon?
Deel 5 in de virgin River serie en ik ben verliefd op deze serie. Wanneer ik in een virgin river boek begin dan kan ik niet stoppen met lezen. Het is dan ook niet zo vreemd dat ik naar dit deel uitkijk en zeker met de verhaallijn die dit boek gaat voorspellen. Weer veel romantiek voorspel ik.

Koop bij bol.com

vergeef-me

Vergeef me – Lori Nelson Spielman van Uitgeverij Boekerij

Het hele land is in de ban van een kettingbrief met ‘vergevingsstenen’: één steen om te vergeven, en één steen om vergeving te zoeken. Het hele land, behalve de populaire talkshowhost Hannah Farr. Toen Hannah twee jaar geleden zo’n zakje met twee stenen ontving, heeft ze het ogenblikkelijk weggestopt; ze wilde niet geconfronteerd worden met haar verdrietige verleden. Maar dan is de populaire bedenkster van de vergevingsstenen te gast in haar show, en onthult Hannah op televisie per ongeluk het verhaal over hoe ze door haar moeder in de steek werd gelaten. Gedwongen door de producer van haar talkshow en aangemoedigd door haar enthousiaste fans gaat Hannah publiekelijk op zoek naar haar moeder om haar te vergeven en eindelijk rust te vinden. Maar als Hannah dieper in haar verleden duikt, dringt de vraag zich op of de waarheid waar ze zich al twintig jaar aan vasthoudt, wel de échte waarheid is. Is zij wel het slachtoffer, of heeft zij zelf ook schuld? En kan ze ooit het geluk vinden als het haar niet lukt om te vergeven en vergeten?

Waarom Vergeef me?
Het vorige boek Een bijzonder jaar van Lori Nelson Spielman was zo’n heerlijk boek met humor romance en iets om op te lossen. Ik ben door het vorige boek erg benieuwd naar dit volgende boek weer een relatie tussen een moeder en een dochter, een mysterie het lijkt me heerlijk om te lezen.

Koop bij bol.com

Naar welk boek kijk jij uit? Heb jij nog leuke tips voor mij?

Bewaren