nachtkastje

Wat ligt er op mijn nachtkastje

Mijn nachtkastje is een mengeling van boeken, notitieboekjes, elastiekjes en verzorging. Hierbij een kijkje wat er naast mijn bed ligt, welke boeken ik lees voor het slapen gaan en waar ik notities in maak. Voor de foto’s heb ik het weer even netjes gelegd en zo zou ik het altijd liever hebben maar helaas maak ik er meestal een rommeltje van.

nachtkastje

Onmisbaar naast mijn bed zijn boeken en notitieboekjes. Staand zie je mijn black journal, liggend de eco bullet journal en een notitieboek van de hema. Drie journals waarin verschillende dingen worden genoteerd. De eco bullet journal gebruik ik voor mijn blog, de blauwe gebruik ik om teksten in op te schrijven die ik in podcast hoor, in boeken lees of in een video hoor. De Black journal gebruik ik echt om te journalen. De witte, gouden en zilveren pennen gebruik ik dan ook voor de black journal. De andere pennen liggen er voor random notities.

Een close-up naar de boeken die op mijn nachtkastje staan. Boost vanwege de mooie teksten. Dingen anders doen van Lianne Keemink omdat ik deze nog steeds wil lezen. Zen & de kunst van eenvoudig leven een mooi boek om soms nog even wat terug te lezen. Dingen die je allen ziet als je er de tijd voor neemt, gekocht een paar maanden geleden maar nog niet heel veel in gelezen. Wat ik gelezen heb vond ik al heel mooi. Vers gedicht een klein stukje in gelezen maar hier wil ik wel echt de tijd voor gaan nemen om in te lezen en mee aan de slag te gaan.

Voor mijn journals heb ik een paar rolletjes washitape naast mijn bed zodat ik ze gelijk kan gebruiken als ik een pagina ermee op wil fleuren. De zwart witte rolletjes komen bij de action vandaan en vond ik erg leuk bij mijn black journal.

Het is niet alleen notitieboeken, pennen, washitape en boeken wat er op mijn nachtkastje ligt. Op mijn nachtkastje staan er twee tubes; een body cream van rituals en een mini tube van Flexpower. Altijd handig als ik vergeten ben te smeren en geen zin heb om weer naar beneden te gaan. Ik ben nog steeds een enorme van van Flexpower. Wat het voor mijn spieren doet is enorm fijn. Verwarmen wanneer het moet en het zorgt ook voor ontspanning van de spieren wanneer ik het insmeer na een training. Vaak smeer ik het op voor ik naar bed ga als ik veel spierpijn heb dan wordt ik wakker met benen die veel beter voelen.

Voor mij is dit echt een plekje waar ik altijd even tot rust kom voor het slapen gaan. Een soort ritueel, eerst even wat dingen opschrijven en dan nog wat lezen. In de tussentijd een elastiekje gebruiken om mijn haar vast te maken en misschien nog even wat smeren. Heb jij ook zo’n fijn nachtkastje?