week 13

Week 13

Een nieuwe week, week 13, het voelt vaak als een nieuwe start voor mij. Ik moet me dan echt inhouden. Want ik wil dan op maandag al vol gas gaan. Dit doen, dat afmaken, dit voorbereiden maar er zitten maar 24 uur in een dag waarvan ik ongeveer 1,5 uur onderweg ben. (Ik neem het even ruim) Opstaan, ontbijten, klaarmaken minimaal 30 tot 45 minuten. Thuiskomen, kletsen, eten, ontspannen dan ben ik zo 2 uur verder. Werkdag van 8 uur waarvan ik heel vaak denk waar blijft de tijd.

Week 13 – Maandag 27 maart 2023

Waar blijft de tijd zo was het ook deze maandag. Veel te doen, helaas veel extra werk door een klant die niet alles correct aanleverde. Hierdoor liep mijn andere werk ook spaak en dan heb ik het nog niet over alle telefoontjes en onaangekondigde bezoekjes aan de balie. Ja mensen ik weet nog steeds niet hoe ik kan toveren en al jullie werk dezelfde dag of gisteren al af kon hebben. Gelukkig hebben de meeste mensen wel geduld als je ze even vriendelijk te woord staat maar niet iedereen helaas.

Ik reed naar huis met het zonnetje op mijn hoofd en eenmaal thuis knikkenbollen. Mama hoorde het toen ze belde om te checken of alles goed ging met de nieuwe wasmachine. Gelukkig gingen we erna eten en kwam ik weer wat tot leven. Even Enzo Knol kijken, first dates en toen was het alweer tijd voor voetbal. Ondertussen de laptop eindelijk weer eens opengeklapt om lekker te typen en toen merkte ik dat ik best wel weer moe werd. Verstandige keuze gemaakt het voetbal gelaten voor wat het was en de blog ingepland. De rest komt later wel. Wel was het fijn weer bezig te zijn met de blog. Kleding klaar leggen voor morgen, een paar vragen beantwoorden uit 999 vragen aan jezelf, een paar dagen lezen in Hendrik Groen en toen nog heel even lilys garden gespeeld.

Week 13 – Dinsdag 28 maart 2023

Ik ben er klaar mee! Waarom moet er weer een laagje ijs op mijn ruiten zitten. Eerst maar even krabben, ik was al niet uit bed te krijgen en nu nog de ramen ijsvrij maken whoooo wat een start van de dag. Op het werk hadden we het mega druk maar mijn documenten schoten vandaag door de printer. Een enorm verschil met gisteren toen alles enorm lang duurde voor het eindelijk de printer op kon. Pauze dat weet ik weer niet wat het echt is. Het is een mengsel van eten, Gilmore Girls kijken en vragen beantwoorden over werk. Niet heel relaxt maar het hoort er een beetje bij.

Voor ik het weet is het half 5 en rij ik naar huis. Wel nodig na de discussies in de middag met klanten waar ik allemaal gelijk had en even heb laten gelden wie het voor het zeggen heeft. Heerlijk! Echt heerlijk is thuiskomen en op de trap al ruiken dat het eten lekker is. Roti werd er gemaakt en lekker dat het was. Na het eten even de was aangezet met geurdruppels die ik gekregen had van Monique. Soort wasverzachter voor een intensere geur. De was rook zo lekker. Afwassen, afdrogen en dan naar bed met mijn boekjes.

Week 13 – Woensdag 29 maart 2023

De was ruikt door heel het huis, heerlijk! Zo fijn om een nieuwe wasmachine te hebben. Opstaan is een drama maar het lukt, ik ben op tijd de deur uit. Ruim op tijd op het werk en ga al lekker aan de slag. Vol focus aan vandaag en zo veel mogelijk doen dat is het doel en dat lukt goed. Mijn pauze bestond vandaag uit een rotirol eten en Gilmore Girls kijken, top combinatie. Even nog mijn mail checken en daar lees ik goed nieuws van een uitgeverij. Twee boeken komen mijn kant op een andere kan niet meer helaas. Niet erg want het is al super tof dat ik twee boeken mag lezen en recenseren.

Half 5 de deur uit en vol gas naar het tankstation. Het lampje tanken brand en dat haat ik enorm. Dus de auto wat drinken geven en de reis vervolgen. De reis ging naar het tuincentrum. Even een plantje halen namens mama voor mijn tante en bij mijn tante bezorgen. Een mooie plant gehaald maar voor mezelf en Sara niks helaas. Ik wilde nog een één euro orchidee halen maar deze waren er niet meer jammer genoeg. Ik wilde deze aan Sara geven voor op haar bureau deze is nog zo kaal. Binnenkort maar weer eens kijken.

Weer even aan de blog werken. Helaas kon ik niet alles doen want ik was een boek kwijt en wilde het vinden. Het kon niet weg zijn. Ik werd al helemaal gek van mezelf maar toch vond ik het boek in de kast. Wel heel erg laat dus aan de blog werken kon pas weer de volgende dag.

Week 13 – Donderdag 30 maart 2023

Zo vandaag weer vol aan de bak maar lekker met meer mensen binnen en dat is echt fijn. De dag vliegt weer voorbij en voor ik het weet zit ik in de auto naar huis waar ik weet dat er weer heerlijk gekookt gaat wordt voor me.

week 13

Vandaag op het menu Aardappels, bruine bonen en een speklapje. Ernaast nog lekkere geraspte komkommer en een jus en dan is het compleet. Er ligt een envelop voor me. Een boek van uitgeverij Mus. Een prachtig boek als ik het zo even snel zie. Binnenkort wat meer tijd aan besteden.

Week 13 – Vrijdag 31 maart 2023

De laatste dag van de maand en tevens de laatste dag van mijn favoriete printer. Na jaren lange trouwe dienst gaat hij weg. Het contract loopt af en laat hij juist nu keuren hebben, repareren laat ik dus niet meer doen maar wel jammer dat ik niet tot op het laatste moment kan printen. Gelukkig hebben we nog een hele unit staan.

Ik kauw het ene paaseitje na het andere weg. Echt heel leuk die eitjes maar ook zo fout! Veel telefoontjes weer gepleegd op de vrijdag en niet alles afgekregen op het werk. Telefoontjes die leuk waren maar ook minder leuk. De minder leuke horen bij het leven. Het werk blijft maar doorgaan en ik ging zelfs weg terwijl mijn machine nog draaide. Mijn collega ging het in de gaten houden gelukkig dus voor mij was het weekend. Tijn ophalen en even wat burgers halen bij de McDonalds. Lekker makkelijk op de vrijdag. De rest van de avond bankhangen want meer energie was er niet.

Week 13 – Zaterdag 1 april 2023

7 uur in de ochtend en de tv gaat aan voor de kwalificatie rondes van de F1. Daarna de boodschappen doen en dan naar Lekkerkerk. Even over het dorp en dan naar mijn ouders. Kletsen en lekker eten. In de middag eerst een wandeling maken. Helaas door de regen maar het was wel fijn. Lekker buiten zijn. Verder heel de middag en een deel van de avond aan het opruimen geweest en wassen. Wel lekker om heel veel te doen maar met twee rode monsters in huis zie je er de volgende dag nog weinig van dus dan zal de stofzuiger er weer doorheen gaan.

week 13

Week 13 – Zondag 2 april 2023

Kwart voor zeven, wakker worden! Naar beneden en klaar zitten voor de race. Ik kijk de eerste rondes en ga dan naar de sportschool. We hebben enorm veel apparaten nieuw, het is even wennen maar wat zijn ze mooi en fijn. Heerlijk getraind en door de rode vlaggen zie ik nog het einde van de race. Broodjes maken en dan voor de volgende sport klaar gaan zitten namelijk voetbal. Maar dan breekt de zon door. Ik kies voor Feyenoord start nog even te gaan wandelen. Een klein rondje van 4 km moet kunnen. Terwijl ik wandel breekt de zon nog verder door en kies ik ervoor een extra lus te maken. Ik kom thuis met 8 km op de teller. Dat was heerlijk maar hierna ben ik wel echt moe. Douchen in de pauze van Feyenoord en erna in slaap vallen. Lekker om even weg te sukkelen. Deze avond maak ik het eten klaar, aardappeltjes, boontjes en kippenkluifjes. Het was heerlijk. Op mijn planning stond nog veel maar dat lukte niet allemaal. Aan de ene kant kan ik me hier enorm aan ergeren want ik wil alles afhebben. Toch weet ik me daar steeds meer bij neer te leggen want ik kan niet alles.

Week 13 is ten einde en de nieuwe week breekt aan en ik ben heel benieuwd wat die gaat brengen.