week 14

Week 14

Week 14, mijn tweede weekverslag. Geïnspireerd door het boek wat ik lees ben ik aan het tikken gegaan. Ik ben Hendrik Groen aan het lezen. Nee ik ben niet net zo grappig als Hendrik Groen, helemaal niet grappig zelfs. De verslagjes vind ik leuk om te lezen daarnaast vind ik het leuk om te schrijven en het belangrijkste bezig te zijn met de blog. De blog ligt door drukte en vermoeidheid op een te laag pitje al te lang. Door er op deze manier mee bezig te zijn denk ik en hoop ik er meer mee aan de slag te gaan.

Week 14 – Maandag 3 april 2023

Sinds vorige week heb ik echt moeite om mijn bed uit te komen. Het ligt zo lekker en het is warm. Dus na heel wat omdraaien eruit en in sneltreinvaart klaarmaken om weg te gaan. Alsnog ben ik enorm op tijd op het werk. Hier staat al iemand te wachten ruim voor we open zijn. De man vind het belachelijk dat we nog niet open zijn en om 18:00 al dicht zijn. Ik wilde de deur open voor hem doen maar hij had geen geduld en vertrok weer. Zonde want nu had hij ook zijn pakket niet. Hij had hooguit 5 minuten moeten wachten maar nee dat was te veel.

Een drukke werkdag volgde. De deuren van het magazijn werden vervangen vandaag dus heel de dag zagen, frezen en andere geluiden maar het wordt wel beter als het was. De printer die vandaag zou komen die hebben we alleen niet gezien. Ben benieuwd wanneer die komt maar ik maak me niet druk want we hebben genoeg te doen. Andere kant had het fijn geweest dat de printer er zou staan want dan kon ik meer printen in een kortere tijd.

week 14

Naar huis en daar zit Emiel en wordt door Tijn mijn eten gemaakt. Even kletsen met Emiel en een heerlijke quesidillas eten. Daarna is het tijd voor een wandeling door het dorp. Ik kom eindelijk mijn kattenvriendjes weer tegen. Zo heerlijk om weer met ze te knuffelen. Eenmaal thuis duurt het even maar dan val ik in slaap op de bank. Wakker worden, pakketjes inpakken, de vaatwassen, lezen in Haas ik mis je en naar bed. Voor ik ga slapen nog even haken en lezen en dan is het echt tijd om te slapen.

Week 14 – Dinsdag 4 april 2023

Wauw wat een drukke dag! Zo veel te doen en helaas maar één kleurenmachine. Vrijdag werd de een weggehaald en maandag zou de nieuwe komen. Nooit gekomen en nu weten we dat hij vrijdag komt…. althans dat zeggen ze. Thuis gekomen halen we samen broodjes en carpaccio en maak ik heerlijke broodjes voor ons. Ja dat is denk ik mijn kwaliteit lekkere broodjes maken. Een keukenprinses dat ben ik niet.

week 14

Er lag een pakketje van Uitgeverij Mus en dat is een heel apart boek Kaïns kaakbot. Je moet het zelf op de juiste volgorde gaan leggen. Binnenkort zal ik er meer over delen. We maken ons klaar voor de wedstrijd Spakenburg – PSV en hoppa ik val in slaap. Ik heb weinig van de wedstrijd meegekregen en daar baal ik wel van want had wel wat willen zien. Naar bed morgen weer een drukke dag.

Week 14 – Woensdag 5 april 2023

Woensdag dat heb ik vandaag wel heel veel keren herhaald voor mezelf. Ik kwam aan op het werk en zei tegen een monteur “Jij zou toch pas woensdag komen?” Nou het is woensdag! Gelukkig kon ik wel lachen om mijn fout. Wel blij dat het al woensdag is want dat betekend de helft van de week zit er weer op. Vandaag kwam er een sollicitant langs voor de functie chauffeur en hij gaat dinsdag beginnen. Voor mij echt fijn want dan komt mijn collega waar ik veel mee samenwerk weer naar binnen. Nu zijn mijn dagen zo vol en dan kunnen we het verdelen. De dag vloog weer voorbij en thuis stond er lekker eten op me te wachten wat ik gehaktbakjes noem. Het is een tacobakje, gehakt, sla en komkommer dus gehaktbakje en zo lekker.

Dan op naar de volgende wedstrijd van de bekerstrijd. Feyenoord – Ajax. Die volg ik tot het gooi incident en toen viel ik knock-out in slaap, ik wordt wakker zie de stand en verdwijn naar mijn bed. Laten we over heel de wedstrijd maar niks zeggen. Gewoon vergeten en doorgaan. Lastig als heel social media en tv ermee bezig is.

Week 14 – Donderdag 6 april 2023

De werkdag was lekker we hebben goed samen gewerkt om veel af te krijgen en dat is altijd zo fijn. Eenmaal thuis minder nieuws want mijn vriend heeft waarschijnlijk spit hij kan niet bewegen bijna zonder pijn. Avondeten is er dus ook niet en daarom wordt het vandaag heel makkelijk mini pizza en een broodje kaas. Koken ga ik niet meer doen we gaan voor makkelijk.

Wel heb ik leuk nieuws voor mijn vriend. Via Gamekings heb ik kaartjes gewonnen voor de Mario film! Zo ontzettend tof. Ze berichten me via twitter en gaven aan dat de prijs opgestuurd gaat worden. Waarschijnlijk ontvangen we ze volgende week. We moeten dan nog wel even wachten want hoe het nu gaat dan wordt het echt niet zitten in een bioscoopstoel.

Week 14 – Vrijdag 7 april 2023

Ik kom op mijn werk aan en daar ligt een heel mooi roze kleed, gekregen van een klant echt mega lief! Hij is zo enorm zacht niet normaal. Leuk begin van de dag in ieder geval voor de rest begint het heel stroef. Er zijn veel vragen en dat zorgt dat ik pas laat echt kan starten met mijn bezigheden. De laatste dag van de week en vandaag zou de printer komen en hij komt weer niet. Na weer zelf erachteraan bellen weten we nu dat hij dinsdag komt. Natuurlijk ga ik het pas geloven als ik de machine zie staan. De dag hobbelt voort en dan rij ik om half 5 naar huis voor een lang paasweekend.

Thuis liggen er op tafel Pokémon pakjes voor mij. Uitpakken om te kijken wat er in zit. Eerst wil ik er maar twee open maken maar ik besluit alles te opene en daarna begin ik aan het eten en ruim ik het huis op. Mijn vriend heeft helaas spit en het gaat niet best. Gelukkig medicijnen maar voor die werken duurt het wel even.

Week 14 – Zaterdag 8 april 2023

Enorm vroeg weer wakker dus naar beneden en opruimen. De rest van de ochtend boodschappen, opruimen en naar mijn schoonouders rijden. Bij mijn schoonouders kijken we wielrennen en daarna voetbal en eten we lekker Chinees. We hebben genoeg Chinees zodat ik niet hoef te koken de komende dagen. Heel erg fijn! Naar huis en wandelen! Het is prachtig weer dus ik wandel en wandel en wandel. 6.5 km gewandeld in alle rust met een heerlijk zonnetje. Deze temperatuur daar doe ik het voor. Het is echt dat heerlijke lente weertje waar ik zo van kan genieten. Die zon die mijn huid verwarmt dat is echt intens genieten.

Week 14 – zondag 9 april 2023

Eerste paasdag, ik kan en mag uitslapen. Geen werk, geen sportschool, niks gepland dus geen wekker. Waarom gaat deze persoonlijke wekker dan toch om 5:40 af en nee ik heb geen kinderen maar wel twee katten. De kat die me wakker maakt ligt nog te slapen de andere ligt bij mijn voeten. Rond 7 uur ga ik naar beneden even wat eten en checken wat het weer is. Helaas heel somber buiten. Ik pak mijn dekentje, zet Gilmore Girls aan en vermaak me prima. Rond 12 uur heb ik de tafel vol met broodjes en lekkers staan. Langzaam breekt de zon door. Ik stap het balkon op en zie dat de duiven flink mijn plantjes hebben gepikt. Wat baal ik hiervan! De plantjes die er nog staan haal ik weg. Ik pak een paar doorzichtige bakken, doe daar wat aarde in en zet ze daarin. Ze mogen weer gaan aarden en dan staan ze veilig. Het is zo lekker op het balkon dat ik de veger en blik pak en de vloer ga vegen. Water erbij en dan maak ik een deel van de vloer helemaal schoon. Zo lekker om mijn balkonnetje aan te pakken. Binnenkort kan ik het heel misschien aanpassen en lente/zomer ready maken.

Ik maakte een korte wandeling door het dorp. Op twee plekken hebben we nu schapen met lammetjes en dat vind ik echt zo leuk. Eenmaal thuis weer lekker op de bank, bordje Chinees en daarna lezen, in slaap vallen, Feyenoord zien winnen en lekker aan de slag met de blog.

Het was een drukke week maar met zo’n dag als vandaag een heerlijke afsluiter en wetend dat het morgen Tweede Paasdag is voelt nog fijner.