week 15

Week 15

Een week om niet te vergeten dat was week 15 van 2023. Wat een enorm leuk weekend heb ik gehad de afgelopen week. Het was echt mega genieten in Rotterdam.

Week 15 – Maandag 10 april 2022

Het is tweede paasdag dus dat betekend een vrije dag. Heerlijk om vrij te zijn op een maandag. De sportschool gaat om 8 uur open en daar ga ik heen om even een uurtje te sporten. Ik vond een paasei in de sportschool maar dat was niet het ei die wij als volwassenen moesten vinden. Het ei mocht ik wel lekker opeten. Eenmaal thuis vloog de dag voorbij, we aten lekker broodjes, ik bakte een cake en verder genoot ik gewoon enorm van de dag.

Week 15 – Dinsdag 11 april 2022

Een werkweek van drie dagen en dat ben ik totaal niet gewend. In de agenda staat opeens ook mega veel om te doen en dat is niet handig. Een beetje plannen en dan komen we er hopelijk wel. De nieuwe chauffeur is vandaag begonnen en die was ruim op tijd aanwezig. Altijd fijn als iemand op tijd aanwezig is. De printer werd gebracht en geïnstalleerd. Helaas waren ze het uitlijningsvel vergeten dus kan ik de machine nog niet gebruiken. Na het werk was het nog lekker weer om een rondje te wandelen en dat ben ik dan ook gaan doen. Ik vond nog meer lammetjes in het dorp en wandelde verder mijn gebruikelijke rondje van ongeveer 3 km.

Week 15 – Woensdag 12 april 2022

De werkdag vloog echt voorbij, zo veel te doen. Gelukkig kwam met de post het uitlijningsvel waardoor ik de printer die was geplaatst gisteren kon gaan gebruiken. Super fijn want er was genoeg werk voor twee machines. Eenmaal thuis moest ik eten maken en dat is voor mij wel weer even wennen want normaal doet mijn vriend dat maar aangezien hij spit heeft en daardoor enorm moeilijk beweegt is het aan mij om nu voor ons te zorgen. Nog wel even bij mijn zus gehakt halen en mijn huissleutels want die vergat ik op mijn werk en toen naar huis om gehaktbakjes te maken. Dit is zo’n recept die altijd goed is en makkelijk. De sla en komkommer was al gesneden ik hoefde alleen nog het gehakt lekker te maken. De rest van de avond nog een beetje tv kijken, wat aan de blog gedaan en dat was het.

Week 15 – Donderdag 13 april 2022

Laatste werkdag van de week. We werken echt enorm veel weg maar er blijft nog wel wat staan waar ik dinsdag mee verder ga. Ik kan niet toveren om alles af te krijgen en er hebben een aantal mensen ook niet gereageerd dus daar kan ik nog niks mee helaas. Half 5 lekker naar huis en weekend vieren. Hier was ik echt wel even aan toe. Het blijft wel lastig om het werk los te laten als de rest aan het werk is. Het beste vind ik om gewoon allemaal vrij te zijn. Niemand kan elkaar storen.

Week 15 – vrijdag 14 april 2022

Mijn eerste vrije dag in een lange tijd. Alle wekkers staan uit maar de wekker in mijn hoofd gaat af. Ik blijf nog even lekker liggen. Niet lang blijft dit lekker want dan klapt er kramp in mijn rechter kuit. Haat in kramp in de kuit. Ik duim dat het zometeen weg is en denk alleen maar ontspannen. Wanneer ik uit bed ga voel ik direct dat die kramp er goed in is geklapt. Nou dat is niet fijn met vooruitzicht op morgen.

Naar beneden, ontbijten, yoga. Ja even yoga op de vroege morgen om wat te rekken en ook hopelijk die kramp weg te krijgen. Wat een relaxte ochtend moet zijn voor mij nu ik vrij ben is niet zo relaxt. Continu loop ik naar de wc. Mijn darmen zijn helemaal van slag. De schuldige dat ben ik zelf helemaal. Te veel melkpaaseieren en appelflappen. Allemaal dingen gegeten die ik officieel gezien niet mag. Daarnaast ontspan ik vandaag en dan krijg ik reactie. Imodium en aspirines. Het lichaam rust gunnen. Na de boodschappen lekker in de zon op het balkon lezen. Wat is dat genieten. Vol in het zonnetje geniet ik van het boek wat ik aan het lezen ben.

Na drieën rijd ik naar Capelsebrug waar ik met Nicole afgesproken heb. Met de metro rijden we naar beurs. We zijn in Rotterdam en wandelen naar het WTC we gaan ons startbewijs halen. Nee niet voor de hardloopafstanden maar voor de wandeltocht. 15 km wandelen door Rotterdam dat gaan we doen. tijdens het Marathon weekend.

week 15

We krijgen een stempelkaart in handen met een keycoard en die hang ik gelijk om mijn nek. Die kan ik niet meer kwijt raken. We wandelen over de expo maar eigenlijk hebben we daar maar één missie, de Anita stand vinden als die er is. Gelukkig is die er en zien we Marjon daar ook staan. Knuffelen en bijkletsen, wat heb ik haar lang niet gezien. De nieuwe collectie is zo mooi het rode is echt heel gaaf en dan ook weer de sportbh. De sportbh die ik ook draag met wandelen alleen dan in een nieuwe kleur.

Nog even de andere stands langs en dan naar Capelle aan den IJssel waar we Rianne ophalen op haar werk. Naar Rianne haar huis waar we nachos maken en lekker op de bank van de avond genieten voor we gaan slapen.

Week 15 – zaterdag 15 april 2022

Wat een nacht. Ik was echt wel moe maar mijn hoofd was wakker. Geslapen heb ik zeker maar enorm licht en dat ben ik niet gewend. Om kwart voor zes sta ik op. Ontbijtje erin, broodjes klaar maken, fles water in de tas en kleding aan. Tandenpoetsen, haar kammen en dan gaan we naar Rotterdam. Vandaag is het tijd voor 15 km wandelen. Één ding ga ik hier over de wandeltocht vertellen en de rest volgt in een aparte blog; Ik heb Genoten!

Na de 15 km drinken we wat op een terrasje alleen dit duurt zo lang daarna nog even aan Marjon vertellen hoe tof het was en doorwandelen. Met 18.3 km stappen we op Gerdesiaweg in de metro. Nicole moet nog dik 2 uur naar huis rijden het is genoeg zo. Geen 25 km volmaken en geen 25.000 stappen voor mij maar 23386 stappen in één wandeling.

Eenmaal thuis wil ik zo lang mogelijk wakker blijven en gelukkig gaat dat goed lukken met het pakketje wat mijn schoonouders net gebracht hebben. Een broeikas voor op het balkon. Ik zet hem in elkaar, plaats er al wat planten in en ben heel blij met het resultaat. We rijden naar de McDonalds en daarna naar de volgende want de eerste is zo ontzettend druk dat wordt hem niet. De andere is rustiger. We zitten en ik eet de frietjes op, neem een halve burger en neem de rest mee naar huis. Te moe om te eten. Heel vroeg stap ik mijn bed in. Slapen doe ik wel maar mijn hoofd is vaak wakker. Alweer een nacht die niet top is.

Week 15 – zondag 16 april 2022

Ondanks de onrustige nacht sta ik vroeg op en ben ik voor 8 uur in de sportschool. Dat ik gisteren zo’n afstand heb gewandeld daar voelt mijn lichaam maar weinig van. Een lichte spierpijn dat is het. Ik train lekker en probeer een aantal nieuwe apparaten. Heel fijn dat er zo veel nieuws is en ik kan al wat toevoegen aan mijn trainingen. Naar huis en daar iemand wakker maken want de marathon start om 10;00 en die gaan we kijken. Na de marathon, voetbal, naar mijn ouders waar we twee potjes scrabble doen en voetbal kijken. Scrabble was echt leuk eerste potjes moest ik er wel even inkomen maar het tweede potje ging al beter. Thuis kijk ik de tweede helft Feyenoord, eet ik mijn burger van de dag ervoor en ga nog even een rondje wandelen en dan zit de dag erop en daarmee ook de week.