Week 17

Week 17

Week 17 is een hele korte werkweek met een lang weekend in het vooruitzicht. Ik hield dit ook alle drie de werkdagen in mijn hoofd en dat was erg fijn. De dagen vlogen voorbij en het was zo donderdag, Koningsdag en weekend. 

Week 17 – Maandag 24 april 2023

Vanmorgen werd ik zo vreemd wakker. Ik werd helemaal gek mijn horloge bleef trillen en wilde niet uitgaan en niet resetten en toen hij dat deed bleef hij trillen. Uiteindelijk na 5 minuten wordt ik wakker en zet de wekker op mijn horloge uit. Hahahaha, ik lag zo diep te slapen dat ik gewoon zo realistisch droomde dat ik dacht dat ik wakker was.

Eenmaal echt wakker ging ik van start, ontbijten, klaar maken om weg te gaan, werken, lunch/werkpauze, weer verder werken. Half 5 naar huis, file en dat staat er nooit op dit tijdstip, eten klaarmaken, planten verzorgen en toen werken aan de blog tot daar er geklopt werd op het raam. Emiel! Emiel kwam gezellig langs en hij had stekjes bij hem voor me. Happy happy happy, wanneer Emiel langskomt sowieso maar als hij stekjes meeneemt nog meer. 💕 Drakenklimop, Monstera en scindapsus stekjes die hopelijk gaan uitgroeien tot een mooie plant.

week 17

Niet meer met de blog bezig geweest, wel jammer want ik was lekker bezig maar Emiel is er niet vaak dus dit was wel enorm leuk. Tijd voor hem is dan belangrijker morgen weer een dag voor de blog.

Week 17 – Dinsdag 25 april 2023

Dag twee van de werkweek een drukke dag maar alles lukt weer. Ik vink het ene af na het andere. Dat is zo lekker. Aan het einde van de dag wat minder nieuws maar ik kan er niks aan doen en nu niks mee dus naar huis en gewoon mijn eigen ding doen. Verder met mijn blog en voetbal kijken.

Week 17 – Woensdag 26 april 2023

Laatste werkdag van de week en dat voelt raar. Op woensdag klaar zijn met de werkweek is wel erg lekker. We eindigden gisteren met wat minder nieuws maar dat veranderde vanmorgen al snel en dat lucht op. Mijn collega blijft en dat is voor mij enorm fijn. Het was een gezellige en drukke werkdag hij vloog zo voorbij op de vele printer storingen na. Iedereen fijne dagen wensen en naar huis waar de roti op me stond te wachten. Zo lekker was die weer. Blij met een man die weet hoe hij het moet maken.

Week 17 – Donderdag 27 april 2023

Koningsdag vandaag en dat was echt heerlijk! Het weer was onverwacht perfect, het zonnetje scheen en dat maakte het een mooie dag. Lekker over de rommelmarkt wandelen en boekjes zoeken, mooie potten voor op het balkon vinden en genieten van de sfeer. Thuis kijken naar het koningspaar op tv terwijl ze door het mooie Rotterdam lopen. Genieten op het balkon van de warmte van de zon. Zorgen voor mijn plantjes en weer nieuwe zaadjes planten dit keer van de aardbei en de pompoen. Ben benieuwd wat die gaan doen. Nog een rondje rommelmarkt en met twee grote dozen naar huis met boeken. Onderweg wel even een winkelwagentje gepakt want het werd heel zwaar. Lezen, eten, genieten van de zon dat was de rest van deze geweldige dag.

Week 17 – Vrijdag 28 april 2023

Vrijdagochtend begon niet al te fijn, mijn buik is van slag. Ik moet ook geen tompouce eten maar het is zo lekker. Helaas moest ik dat vandaag voelen. Gelukkig ben ik dan vrij vandaag maar toch had ik de dag graag anders begonnen.

Dus op de bank met de katten en die waren zo schattig! Het was afwisselend opruimen, lezen, planten verzorgen, zitten, opruimen, stofzuigen, boodschappen doen, lezen, Formule 1 kijken en weer verder met de blog. Het weer was regen en regen dus heel erg was het niet om thuis bezig te zijn.

Week 17 – Zaterdag 29 april 2023

Zo lekker om geen boodschappen in de ochtend te hoeven doen. De dag begint daardoor relaxter. We gaan naar mijn ouders waar we lekker brood eten. Naar huis en onderweg naar huis besluit ik een wandeling te maken. Aangezien het prachtig weer is lijkt me dat een goed idee. Op naar het tuincentrum om voor mama even te kijken of ze hortensia’s hebben want die wil ze graag. Ze hebben ze dus ik stuur foto’s maar krijg geen vinkjes. Ik bel papa waar hij is…. onderweg naar het tuincentrum. De Tiendweg wandel ik nog even heen en weer en dan wandel ik met mijn ouders samen door het tuincentrum. Echt gezellig en zo onverwachts. Erna vervolg ik mijn weg naar huis en dit was een lange 5 km wandeling op deze manier. Rest van de dag wassen, lezen, F1 kijken, eten, voetbal kijken. Top dag.

Week 17 – Zondag 30 april 2023

Een zondag zoals een zondag hoort te zijn. Wakker worden, beschuitje met aardbeien en op naar de gym om te trainen. Naar huis, beetje opruimen en door hebben dat het een prachtige dag wordt. Het beddengoed wassen en lekker buiten laten drogen. Mijn dag spendeerde ik vooral in de zon op het balkon. Lezen over katten en F1, F1 kijken, voetbal kijken maar vooral genieten van het weer. Helaas in de avond voelde ik me niet top, koud en rillen. Dus beetje opruimen en naar bed.

Zo is een lang weekend opeens voorbij gevlogen op het laatste moment maar ik heb er enorm van genoten. Vier dagen werken en dan hebben we weer weekend.