Week 18

Week 18

Week 18 van 2023 is de week van de vrijheid. We herdenken de doden en vieren dat wij in Nederland vrij zijn. Hierdoor was de werkweek maar vier dagen want wij hebben vrijdag onze vrijheid gevierd. Veel klanten vonden het maar vreemd want waar moesten ze nu heen? Waarop mijn antwoord heel simpel was: naar huis en je vrijheid vieren. De een vond dat leuker dan de ander om te horen.

Week 18 – maandag 1 mei 2023

Na vier heerlijke dagen vrij was het wel even wennen om vanmorgen wakker te worden en weer aan de slag te gaan. Voor mijn gevoel duurde deze dag enorm lang. Geen idee waar het door kwam maar ik was blij dat het eind van de dag was. Heerlijk naar huis rijden met mama en papa aan de telefoon. Thuis ging mijn quesadilla in de pan en kon ik gaan zitten en eten. Zo lekker. Na het eten nog even een kijkje nemen op het balkon. Zo fijn dat ik de kas heb, plantjes heb gehaald en zaadjes heb geplant. Het is een rustgevende bezigheid.

Week 18 – dinsdag 2 mei 2023

Nog twee weken werken en dan ben ik vrij. Dat heeft een kleine voorbereiding nodig. In de ochtend doe ik namelijk de post. Mijn collega liep vandaag mee om te kijken hoe dat gaat. Tijdens mijn afwezigheid gaat hij dit dan overnemen. Helaas kregen we een belletje dat een collega ziek is dus de hele dag liep een beetje anders maar we werkten heerlijk samen en deze dag vloog voorbij.

Week 18 – woensdag 3 mei 2023

De club was weer compleet vandaag. Veel beter als de club weer compleet is. Ik werkte een opdracht af waar best wat werk in zat en dat voelde goed. Helaas werd mijn vermoeden bevestigd over mijn koptelefoon. Mijn koptelefoon is na vier jaar zeer trouwe dienst kapot. Een irritante kraak die je alleen niet hoort als hij te zacht staat. Zo naar ik leef met mijn koptelefoon. In de pauze ga ik dus op zoek naar een andere. De dag was weer zo om en dat betekende naar huis en samen naar Jaffa voor een lekker bord eten. Genoten van deze maaltijd.

week 18

Week 18 – donderdag 4 mei 2023

Het was een vreemde werkdag. Ik maakte veel af en waar het eerst heel rustig was op de mail kwam er laat op de middag nog veel binnen. Die mails blijven bijna allemaal tot maandag staan. Het is voor ons weekend en dat gaan we vieren. Mijn nieuwe koptelefoon is binnen gekomen! Uitpakken en testen maar. Het is de Openrun pro mini die ik gekocht heb. Na het eten zitten we buiten tot kwart voor acht. Het is prachtig weer maar we moeten naar binnen. Want kwart voor acht begon de kerkklok voor onze deur. Donder vloog door de deur naar binnen, snel zijn riempje af en zelf ook naar binnen en de deur dicht. Een kwartier lang slaat de klok. We kijken naar de uitzending op de Dam en dan om acht uur zijn we twee minuten stil.

Week 18 – vrijdag 5 mei 2023

Vrijheid dat vieren we op 5 mei. Wij gingen onze vrijheid vieren met vrijkaarten voor de bioscoop. We gingen naar The super Mario bros. in Pathe de Kuip. Het was een super leuke film, leuk hoe het verhaal is en hoe het allemaal is ontworpen. Deze film moet ik echt nog een paar keer kijken om alle details te kunnen zien. Na de film nog even oversteken naar De Kuip. Langs de fanshop om wat voor papa te halen. Wat dat kan ik nog niet delen want hij is nog niet jarig. Verder een hele rustige vrije dag gehad die helaas eindigde met buikpijn maar toen ik in slaap viel merkte ik daar niks van.

week 18

Week 18 – zaterdag 6 mei 2023

Een super productieve ochtend had ik voor een zaterdag. Opruimen, wassen, lezen, puzzelen, yoga en nog een paar dingen werden al afgevinkt voor het middag was. Lekker is dat. In de middag gingen we naar mijn schoonouders en in de avond keken we voetbal en Formule1. Formule1 tot ik te moe was.

Week 18 – zondag 7 mei 2023

Vanmorgen werd ik wakker om net iets voor 7 uur. De wekker had ik niet gezet. Tien minuten later stap ik uit bed en niet veel later stap ik de auto in om naar de gym te gaan. Naar de gym met een missie. Ik moet echt weer goed aan de bak. Vorig jaar was ik ongeveer 6 kilo afgevallen maar helaas zijn daar weer 10 kilo bijgekomen. 4 kilo meer dan ik vorig jaar woog. Het voelt niet goed. Ik heb het zelf gedaan. Paaseitjes, twixen, koekjes, snoepjes en alles accepteren wat me wordt aangeboden en geen water meer drinken. Totaal niet de bedoeling maar het gebeurde toch. Ik trainde lekker en ging voldaan naar huis. Thuis lekker bezig geweest op het balkon met mijn moestuin en planten. We hebben Feyenoord gekeken, hartverzakkingen gehad door het kijken, een kleine wandeling gemaakt en de huishoudelijke dingen gedaan.

Een mooie week, een week waarin ik baalde van een kapotte koptelefoon. Genoot van het uitpakken van een nieuwe koptelefoon. Gezellig naar de bioscoop ben geweest en genoten van het weer dat in temperatuur top was.