week 19

Week 19

Het weekoverzicht van week 19 is wat later op de maandag online gekomen. Gisteren was het één groot feest. Twee keer moederdag, papa die jarig was en Feyenoord die kampioen werd van Nederland. Wat ontzettend geweldig en overal alles bekijken dus dat werd niet meer deze blog afmaken. Nee ik genoot van al het nieuws rondom Feyenoord. 

Week 19 – Maandag 08 mei 2023

Wat een rare dag was dit weer. Veel gefrustreerde mensen omdat wij vrijdag dicht waren. Je hebt er zo weinig aan we waren dicht en hadden het al weken aangegeven, klaar. Verder het is maandag, nieuwe week. De werkdag liep niet echt soepel dus ik was blij toen de klok half 5 sloeg en ik naar huis kon.

Onderweg naar huis zag ik de pluizen al vliegen. Eenmaal thuis brak het niesfestijn los. Nou dat was een fijn begin van de avond, niet dus want resultaat nog meer hoofdpijn dan ik al had en steenkoud. Gelukkig makkelijk eten want de left over Chinees kon zo de magnetron in en klaar.

Week 19- Dinsdag 09 mei 2023

Opstaan met de hoofdpijn van gisteren, jeukende ogen, niesen niet een fijn begin van de dag. Ik hoopte dit achter me te laten in de nacht. Veel tijd om er bij stil te staan was er niet. Asperine erin en naar het werk. Eenmaal thuis even eten maken en op de bank hangen. Meer zat er niet in.

Week 19 – Woensdag 10 mei 2023

Met de dag lijkt het erger te worden. Ik sta te draaien op mijn benen. Mijn lichaam maakt van binnen overuren. Gadverdamme dit is zo lang geleden dat ik me zo voelde door hooikoorts. Mijn concentratieboog is ook echt laag, dit werkt niet mee. Na het werk haal ik mijn vriend op en eten we even een burger bij MC Donalds. Thuis gaat het helemaal mis, ik voel me zo beroerd mijn darmen zijn er ook klaar mee en niks blijft meer binnen. Het leukste van deze dag? Ja dat is er nog zeker weten. Ons kleine mopje is 11 geworden vandaag en ze kruipt zo lekker bij me.

Week 19 – Donderdag 11 mei 2023

Shakende benen, hoofdpijn en gewoon niet mezelf voelen. Totaal niet mezelf zijn. Ik doe mijn best maar het gaat niet gemakkelijk. Gelukkig heb ik veel bureauwerk dus ik zit veel. De huisarts gebeld en die gaat zorgen voor andere medicijnen. Mijn vriend John komt gezellig langs en na eerst even Feyenoord hyped te zijn samen hebben we het daarna over alles en niks. Van heel serieus naar lekker gezellig. Deed me goed de afleiding en de gezelligheid.

Om half 5 rij ik naar huis en daar staat een bord roti klaar. Het is zo lekker en gelukkig accepteerd mijn lichaam het eten. Zo blij mee.

Wat mijn dag echt maakte was mijn verjaardagscadeau. Ja meer dan een maand eerder maar ik moest het passen. Het zijn crocs, mijn eerste crocs en dan direct pokemoncrocs. Zo gaaf! Mijn reactie zei denk ik genoeg of ik het leuk vind.

week 19

Hierna voel ik me steeds beter worden niet perfect maar ik voel me iets lekkerder. Dat kleine beetje beter is me zo veel waard. Hierdoor wilde ik van alles maar ik bleef wijs op de bank liggen en nam de rust. Daarnaast dat ik aan morgenochtend dat ik me zo zou voelen als nu. Met die gedachte legde ik naast mijn kleding ook sportkleding neer.

Week 19 – vrijdag 12 mei 2023

Laatste werkdag van de week. Voor mij ook gelijk een week vrij hierna. Alles liep lekker vandaag en ik voelde me ook een stuk beter. Helaas duurde dat maar tot 19:00. Ik had wat plannen voor de avond maar die konden de prullenbak in. Mijn reactie op het avondeten was heel slecht. Ik kroop op de bank en daarna in bed. Morgen een nieuwe dag.

Week 19 – zaterdag 13 mei 2023

Het werd gewoon weer een nieuwe dag. Een dag waar ik vroeg op stond en besloot te luisteren naar mama en Tijn. Ik ging lekker naar de gym. Even lekker trainen. Wat voelde dat goed. Ik vond het wel wat druk zo vroeg op de zaterdag maar ik was goed bezig. Erna naar huis. Boodschappen, even naar een kringloop waar ik nog een mooie gele elho buitenpot scoorde en een alpaca pot. Een wandeling door de buurt omdat het prachtig weer was en verder voetbal kijken.

Week 19 – zondag 14 mei 2023

Een dag om nooit te vergeten. De dag die ik al heel het seizoen zeg dat ging komen. Het kampioenschap van Feyenoord. In de ochtend ga ik eerst even sporten en daarna ben ik alles kwijt. Mijn sjaal kan ik niet vinden, mijn voetbalshirt, de pootjes van mijn bril. Echt alles kwijt. Maar geheel in stijl ga ik naar mijn schoonmoeder, even naar huis en toen naar mijn mama en papa. Moederdag en papa zijn verjaardag. 6 jaar geleden zaten we ook bij papa met de kampioenswedstrijd. Nu iets later en nog veel spanning want gebeurt het nu echt vandaag. Het gebeurde! Wat een opluchting die goals en wat een ontlading. Kampioen! Wat heerlijk.

Na het eten reden we naar huis. Heb ik weinig gedaan en ben naar bed gegaan. We sloten week 19 af met fantastisch nieuws. Dit alles doet me vergeten hoe ik me de hele week heb gevoeld. Wat zo’n club met je doet is ongelofelijk!