week 21

Week 21

Week 21 van 2023 was weer een echte volle werkweek. Vol aan de bak gelijk na een week vrij. Ik viel echt met mijn neus in de boter. Toch ging de week week super snel voorbij. Ik denk dat dit komt door het prachtige weer en de avonden waarin het veel langer licht is. 

Week 21 – maandag 22 mei 2023

De wekker stond weer op 6 uur. Uit bed, ontbijten en klaar maken. Naar het balkon om sla te pakken voor mijn lunch klaar te maken. De woonkamer glad achter latern en op naar Capelle aan den IJssel/ Heel gek, ik ben altijd de eerste en de enigste die zo vroeg begint. Toch zijn de rolluiken al omhoog en staat het licht aan. Mijn werkgever is er al. Diverse scenario’s gaan door mijn hoofd. De juiste niet. Hij had om 10 uur een afspraak en moest me even bijpraten en dingen laten zien voor een spoedopdracht. Ik kon direct aan de bak. Een hele andere start van de dag dan ik had verwacht maar gelukkig vloog de dag voorbij. Zo veel te doen gehad, te checken en op orde te brengen dan gaat de tijd wel snel. Ik moest zeker ook even de chaos in mijn hoofd op orde brengen en een systeem verzinnen. Maar dat systeem schuif ik naar morgen. Naar huis daar was het al snel weer tijd voor, terug naar mijn groene oase, mijn vriend en katjes. Heel fijn om een plek te hebben om thuis te komen.

Week 21 – dinsdag 23 mei 2023

Printen, printen en printen daar bestond de dag grotendeels wel uit. Zo lekker om dan thuis te komen en heerlijk eten te krijgen. Ja daar geniet ik dan echt enorm van.

Week 21 – woensdag 24 mei 2023

Het ritme op het werk begint te komen. Langzaam werk ik dingen weg en sommige dingen schuif ik nog even door. Sorry maar het is even nodig. Geen hele bijzondere dag verder maad de samenwerking was top vandaag en dat is zo veel waard. De sfeer was fijn en dat maakt een dag heel goed.

Week 21 – donderdag 25 mei 2023

Een berichtje van Thomas rap uitgevers. Rianne en ik hebben Van huis uit gewonnen. Het boek van Herman en Anne van Veen. Super leuk en heel benieuwd naar. Mijn gegevens doorgegeven en nu wachten wanneer het binnen komt. Na het werk van ik in slaap op de bank. De hooikoorts kickt in. Mijn medicijnen werken goed maar niet tegen zo hevig als vandaag. Na een uur ongeveer wordt ik wakker en halen we een heerlijke hamburger. Thuis scheur ik de pagina’s uit een boek en probeer ze op volgorde te leggen. Wat een uitdaging. Kains Kaakbot durf jij het aan?

Week 21 – vrijdag 26 mei 2023

Afstreep dagje op het werk. Dat vind ik zo fijn. Thuis doe ik dit vaker echt zo’n afvink lijstje maken wat je allemaal gedaan wil hebben die dag en dan ervoor gaan. Heerlijk om elke keer weer wat weg te strepen. Het gaf echt voldoening. Om half 5 rij in Capelle uit. Ga ik sporten ja of nee. Ik zit zo in dubio met mezelf. De behoefte aan thuis zijn was groter dus ik reed naar huis. Broodjes eten, lezen, tv kijken, boodschappen doen en verder niks. Heerlijk, het weekend is begonnen.

Week 21 zaterdag 27 mei 2023

Het was een prachtige dag. Ik nam mijn sportoutfit mee naar beneden maar sporten deed ik niet. Lezen, opruimen, schoonmaken en aankleden wel. Dat was wat ik deed voor we naar mijn ouders gingen. Met mama heb ik heerlijk even wat plantjes verzorgt buiten en hopelijk gaan deze het nu beter doen met de tips die ik online had gezien en nu toegepast. Even eten en naar huis. We verwachten pakketjes. Helaas mijn pakketje kwam niet het andere wel. Wel balen want het staat als bezorgd maar ik heb niks. Hopelijk van de week. Ik maakte een fijne wandeling door het dorp waar ik wat kattenvriendjes tegenkwam. Daarna wasjes draaien en laten drogen in de wind. Planten verzorgen, lezen, eten klaar maken en nog lekker lang op het balkon lezen. Een hele fijne zaterdag was het.

Week 21 zondag 28 mei 2023

Geen sportschool open vandaag want het is Pinksteren. Ik rol mijn matje thuis uit en doe yoga. Heerlijk om zo wakker te worden. Dit zou ik vaker willen doen maar dat bed ligt zo lekker altijd. Opruimen, lezen, wassen, eten, lezen, lijstjes maken, opruimen wassen, voetbal, formule 1, eten. Daar bestond mijn dag een beetje uit en dat was lekker. In de vond nog werken aan de blog en samen weer eens wandelen door het dorp. Kers op de taart na een mooie dag, een klein meisje op de trap zien liggen slapen. Tijd om naar bed te gaan en de week af te sluiten.

week 21