week 22

Week 22

Week 22 was een week vol diverse emoties. Gezellig, kwaad, vrolijk, gefrustreerd, trots, verdrietig, opgelucht. Ik denk dat ik dit rijtje heel lang kan maken maar je snapt het punt. Hieronder weer een kijkje in mijn week. Je zal niet alle emoties voorbij zien komen want dat gaat niet. Sommige dingen zou je wel op willen schrijven maar dat kan niet. Te persoonlijk of het gaat over andere mensen en daar is dit niet voor bedoelt.

Week 22 – maandag 29 mei 2023

Het is vandaag tweede pinksterdag wat voor mij alleen betekend dat er een vrije dag is op maandag en dat is wel erg fijn. Ik heb op en top genoten van deze extra vrije dag. Om 8 uur stond ik in de gym voor een workout. Lekker in mijn eigen zone was ik bezig en dan ben ik echt gefocust. Thuis opruimen, lezen, wassen, en een idee krijgen voor de boekenkast en eraan beginne. Het beste idee maar ook een dom idee. Wat ik wil dat kan niet want dat is lelijk maar we hebben een ander idee en dat lukt. Maar van even wat proberen naar 3 uur verder zijn en nog niet klaar was eigenlijk niet de bedoeling. Toch ben ik blij dat ik ermee begonnen ben. Niet helemaal klaar vandaag ermee maar dat komt nog wel.

week 22

Door deze lange bezigheid merk ik dat de dag voorbij vliegt en ik tijd te kort kom om nog wat dingen aan de blog te doen. Daarnaast is mijn planning een beetje mislukt ik kom ruimte te kort in de dagen. My life en Active life komen niet online. Dan bedenk ik me is dit erg? Nee want ik schrijf elke week wat ik doe. Een maand recap is wel erg leuk maar voor een keer kan hij er best uit en past het helemaal niet meer dan blijft het weg, we zien wel. Het is mijn plekje en ik maak het zoals ik wil zo moet het zijn.

Week 22 – Dinsdag 30 mei 2023

De werkweek is weer begonnen en dat was wel te merken. Iedereen had alles gisteren nodig zoals altijd en ik kon het net eergisteren af hebben maar wel vandaag of morgen en het slechtste geval overmorgen. We zetten de puntjes op de i voor een aantal dingen en werken heerlijk samen. Bij de post is het zo druk dat we echt vol met zijn drieën daar bezig mee zijn. Moe kom ik thuis Waar ik nog even aan de slag ga met de boekenkast en de blog.  Mijn hooikoorts loopt echt op zijn hoogtepunt inclusief medicijnen. Niet fijn dit.

Week 22 – Woensdag 31 mei 2023

Na een slechte nacht door veel wakker zijn van de jeuk ga ik weer aan het werk. Mijn concentratie is niet hoog door het vele wakker zijn en mijn lichaam die tegen de hooikoorts vecht. In de avond besluit ik nog een tablet in te nemen voor ik ga slapen want me zo voelen is niet goed.

Week 22 – Donderdag 1 juni 2023

De tablet nemen in de avond was een top idee. Ik heb geslapen mijn lichaam is rustiger. Bel ik de huisarts zeggen ze ja voor veel mensen werkt in de avond innemen beter. Nooit iemand mij verteld. Dus we gaan dit proberen. Natuurlijk is er nog steeds jeuk maar minder en anders.

Wanneer ik dingen op schrijf groot of klein vind ik het makkelijker om gedaan te krijgen. Het is een reminder wat er nog gedaan moet worden maar ook waar ik vandaag tijd voor wil of moet maken. Voor thuis en op het werk ben ik daarom weer afvinklijstjes aan het maken. De derde dag en het werkt echt. Komt er iets anders bij at moet dan ga ik eerst kijken of het kan. Ergens niet aan toegekomen kijken of het echt moet moet of naar morgen kan. Voor nu is dit een oplossing en hoop ik hiermee wat meer rust te krijgen met de hoeveelheid werk wat er te doen is. Er staan ook rust momenten in zoals tekenen en lezen. Ontspanning wordt niet vergeten. Vandaag heb ik dus ook weer lekker yoga gedaan voor ik ging slapen. Dat geeft echt veel rust om te doen.

Week 22 – Vrijdag 2 juni 2023

Wat een dag vandaag. Het wordt een beetje standaard dat ik eerder begin maar ik vind het even wel fijn. Wat er dan al af is of gestart is maar alvast gebeurt. We hebben heel veel problemen met Postnl. Niet leuk want het continu bellen en niet krijgen wat je vraagt kost zo veel energie en tijd en die kunnen we beter gebruiken. Mijn planning loopt verder wel heel goed. Om 10 uur heb ik mijn must do lijstje al afgevinkt. Dus door naar de andere rij. Mijn persoonlijke lijstje daar staat nog best veel op maar dat is logisch het is een werkdag. Één ding wat erop staat wilde ik vandaag doen om de lat lager te leggen. Er staat namelijk op mijn lijstje naar de sportschool rijden. Vandaag hoefde ik er alleen maar heen te rijden, niet naar binnen, niet een workout doen alleen erheen rijden was genoeg. Ik wil al weken, maanden weer sporten op de vrijdagavond maar de drempel is hoog. Vandaag voelde steeds meer ik moet er niet alleen heen rijden ik heb de workout nodig. Ik wil die ball slam aan het einde doen en alles eruit gooien. Even in mijn eigen zone zijn.

 

Dus na het werk reed ik naar de sportschool, ging naar binnen en deed mijn workout. Trots zo voelde ik me want ik had het gedaan! Op naar huis waar de dag niet heel soepel verliep maar samen komen we altijd veel verder. Even wat eten en dan lekker even een rondje rijden omdat we dat leuk vinden. Lekker Rotterdam bekijken en dan weer naar huis. Lekker op de bank met een boek en op de achtergrond VI.

Week 22 – Zaterdag 3 juni 2023

Een andere zaterdag dan normaal. Ik hoef niet naar mijn ouders of schoonouders. Express zo gedaan zodat ik vandaag lekker thuis ben en uitgerust genoeg om een avondje weg te gaan. Ik begin de dag met langer in bed liggen. Heerlijk relax de dag beginnen. Even opruimen, boodschappen doen, wasjes draaien die heerlijk in de wind droog wapperen. Op het balkon bezig zijn met de moestuin en planten. Roti op de achtergrond ruiken die mijn vriend maakt en wij uiteindelijk heerlijk opeten voor ik wegga.

Voor het eerst in een hele lange tijd had ik een uitje. Vriendin en collega Monique had een optreden met haar koor Puurzang enzo in Islamunda. Ik had geholpen met de programmaboekjes en de roll up banner en ze vond het leuk als ik kwam kijken. Nu was ik zelf ook wel heel benieuwd. Om 8 uur begin het en we hadden een mooi plekje op de tweede rij. Wat ik kon verwachten dat wist ik niet want ik had niks van te voren bekeken. Ik wilde verrast worden. Dat werd ik zeker. Wat ontzettend leuk was dit. Het eerste deel van de avond was al leuk maar het tweede deel was nog veel leuker. Swingender, enthousiaster en super leuk en goed gezongen. Trots was ik zelfs hoe Monique daar stond te zingen en te dansen. Het was prachtig om mee te maken. Nog even wat kletsen en drinken en toen was het tijd om er twee naar huis te brengen en daarna zelf door naar huis. In de auto genoot ik echt nog even na van wat ik had gezien.

Week 22 – Zondag 4 juni 2023

Na een korte onrustige nacht sta ik na drie keer lang draaien in mijn bed om kwart over 7 naast mijn bed. Even wat eten, aankleden, in de auto naar de gym. Even opwarmen op de loopband, rekken en strekken en toen een glute workout met een eigen afsluiting met barbell met gewchten en ball slam van 6 kg. Ik had zo lekker getraind dat van de barbell elke ronde gewichten af moesten. Aan het einde was zelfs de lege stang echt zwaar om voor elkaar te krijgen. Toen wist ik vandaag heb ik echt alles gegeven wat erin zat. Dat voelde heerlijk.

week 22

Naar huis, bellen met papa en mama, aan het werk op het balkon met de laptop. Dat kan in de ochtend nog lekker want dan staat de zon nog niet vol in mijn scherm. Die bolle kat ligt dan lekker bij me en ik steek een blend aan voor een heerlijk geurtje. Na even wat gedaan te hebben ben ik bijna heel de dag bezig geweest. Slaapkamer opruimen, stofzuigen, vaatwassen, wassen, kleding opvouwen, opruimen, een bezig dagje. Na het even viel ik daardoor ook eventjes in slaap. De laatste paar uurtjes van het weekend zal ik nog lekker even een boek in duiken voor ik ga slapen.