week 23

Week 23

Week 23, de week dat de normale werkweken echt weer gaan beginnen. De vrije dagen liggen achter ons en we gaan echt weer hard aan de bak. De maandagen blijven een beetje chaotisch maar dat zijn we nu wel gewend.

Week 23 – maandag 5 juni 2023

Na een drukke dag op het werk aten we thuis lekker broodjes uit de oven. Daarna dacht ik even bij mijn plantjes te gaan kijken. Dat even werd een hele reorganisatie van mijn plantenkas. Opruimen, schoonmaken, weggooien. Ja het ging er drastisch aan toe maar het is nu veel beter. Overzichtelijker en beter ingedeeld. Binnen no time was het wel twee uur verder maar wel heel rustig. Genoeg plek gelijk om mijn matje uit te rollen en op het balkon yoga te doen. Heerlijk in de buitenlucht dat was lang geleden.

week 23

Week 23 – dinsdag 6 juni 2023

Een rommelig begin van de dag. Ik kon maar niet wakker worden. Uiteindelijk gooide ik mijn benen uit bed en liep ik naar beneden. Het was wel even haasten gelijk maar ik was nog ruim op tijd weg en op mijn werk. Gelukkig is het op de weg niet zo heel druk. Dat is dus mooi meegenomen. Weer een drukke dag geweest want met één iemand vrij die op de postplek staat is het volop inspringen daar. Altijd wel heel leuk maar even schakelen tussen de werkzaamheden. Thuis gekomen was ik zo moe dat ik tijdens het kijken van Enzo wel even wegviel af en toe. Niet heel erg en wel even lekker. Nog even op het balkon gezeten maar verder vandaag niet veel gedaan thuis. Moet soms ook wel eens even kunnen.

Week 23 – woensdag 7 juni2023

Vandaag was een normale drukke werkdag waarin ik zo veel mogelijk af probeerde te krijgen om morgen aan een grote klus te beginnen en dat lukte aardig goed. Verder weinig te melden over deze dag.

Week 23 – donderdag 8 juni 2023

Weet je wat ik enorm vervelend vind; dat je niet weet wanneer je een pakketje krijgt. Dat je precies die dag niet thuis was. Postnl geen briefjes meer in de brievenbus doet. Waar ik wel blij van wordt; dat ik gelukkig op tijd contact opnam met de verzender en mijn pakket precies deze dag nog op kon halen. Nu ben ik in het bezit van Wraak op ile sordue waar ik dit weekend in ga beginnen.

Week 23 – vrijdag 9 juni 2023

Wat een dag hadden we op het werk. Het begon met super leuk nieuws want ik ben “tante” geworden. De dochter van mijn werkgever heeft een zoontje gekregen dus aten we beschuit met muisjes. Ik had een goede planning en als dat allemaal klaar was kon ik verder gaan met snijden. Dat liep heel anders. Ons postnl punt had in de morgen een klein probleem wat steeds groter werd. Gelukkig was het landelijk dus konden wij er niks aan doen. Wat vooral dan belangrijk is; schakelen, een plan maken en die uitvoeren. Gelukkig kan ik dat goed maar die moest ik even in banen lijden maar daardoor wist ik al snijden wordt niks meer vandaag. Dit concentratieklusje wacht maar tot maandag.

Om half 5 reed ik weer naar de sportschool en trainde lekker een uurtje. Ondertussen was ik aan het verzinnen wat we gingen eten. Bleek thuis was iemand ook aan het verzinnen geslagen. We kwamen uit op een bram patatje en een lekker rondje rijden. Mijn avond bestond verder uit de ‘vlog’ van Enzo kijken. Drie uur duurde deze. Nou ik kan je vertellen, ik heb niet alles meegekregen. Ik viel gewoon in slaap eventjes. Niet heel raar na een chaotische dag.

Week 23 – zaterdag 10 juni 2023

We hadden voor vandaag een hele planning. Een planning op een planloze dag maar noodzakelijk om geluiden te vermijden. De truckrun reed door de Krimpenerwaard. Vanaf half 11 zou hij bij ons zijn dus zouden we rond kwart voor 11 weggaan. Rond 9 uur rijden er al drie malloten door het door en toeteren baby shark. We rijden richting Bergambacht, even naar de kringloop en het tuincentrum. Beiden vielen helaas tegen. Bij de kringloop heb ik één boek gevonden. Bij het tuincentrum sloegen we drinken in in plaats van planten. We reden door naar Lekkerkerk voor de slager en de Coop. Net op tijd want de truckers liepen al achter op schema maar voor ons ideaal. We reden via de provinciaalse weg naar Krimpen aan de Lek waar we nog even naar ons eigen tuincentrum gingen. Daar kocht ik nieuwe sla en een laatste kans plantje.

In de middag heel de middag bezig geweest op het balkon. Het was wel warm maar bij ons was het nog goed te doen. De bomen om ons huis en de planten die er staan dragen daar denk ik wel aan bij.

Week 23 – zondag 11 juni 2023

Vannacht was het warm, toch wil ik een dekbed. Dan is het echt warm en liep ik maar te draaien. Uiteindelijk weer vroeg mijn bed uit en op naar de gym. Lekker getraind maar wel rekening gehouden met de onrustige nacht en de warmte die er al hing. Na de gym reed ik door naar mijn zus. Ik bracht haar het gewonnen bij wat bij mij was binnen gekomen. Na wat kletsen buiten op een heerlijk plekje in de schaduw reed ik weer naar huis. Vandaag had ik echt wel moeite met de warmte en kon ik mijn draai niet vinden. Donder is niet lekker en dat vind ik lastig. Last van de warmte denk ik. Wat ik vooral heb gedaan is een beetje voor me uit staren, de was gedaan, eten gemaakt en gelezen. Niet heel bijzonder en de dag vloog voorbij.