week 26

Week 26

Week 26, een vrije week die anders verliep dan ik had gehoopt. Ik hoopte een leuke dag te kunnen plannen op mijn verjaardag zoals naar het bos of het strand en uiteten. Een dagje samen op pad en winkelen of gewoon samen het huis flink onder handen nemen. Dit liep allemaal anders doordat Donder ziek werd. Nu was ik thuis om hem te verzorgen en mijn vriend te ontlasten die er ook al twee weken mee bezig was. 

Week 26 – maandag 26 juni 2023

Vandaag moesten we om half 12 bij de dierenarts zijn voor wondcontrole bij Donder. De hechtingen zijn eruit gehaald. Hij heeft twee prikken gekregen zodat ik deze dag maar 2x medicijnen hoef te geven in plaats van 4x. De oude dierenarts is echt een fijne man. De rest van de dag lekker bezig geweest in huis. De galerij geveegd, opgeruimd en aangekleed. Er stond nog een pallet en daarvan heb ik een plantenbak gemaakt. Met een beetje zagen en wat schroeven heb je zo een paar bakjes. Wat stekjes vanaf het balkon gehaald en erin geplaatst. Onze galerij ziet er nu een stuk gezelliger uit. In de avond nog een goede maaltijd gekookt en een mini stukje gewandeld en toen was de dag voorbij.

Week 26 – dinsdag 27 juni 2023

Mijn buik is van slag. Geen idee waarvan, spanningen misschien en dat is niet gek hoor daar ga ik sowieso niet goed op. Wel heel naar want mijn dag start nu niet fijn. Donder en ik zijn deze ochtend en een deel van de middag samen thuis. Dus lekker een opruimrondje samen gedaan, het balkon geordend, de appelboom naar de galerij verplaatst en toen was het hoogtepunt van de dag. Donder mocht zijn zebrapakje uit! Heel voorzichtig deed ik hem uit en toen kon ik hem heerlijk kammen en knuffelen. De rest van de dag lekker gerommeld in en om huis, geslapen en weer gekookt en gewandeld. In de avond heb ik nog cupcakes gemaakt voor de volgende dag.

Week 26 – woensdag 28 juni2023

Happy Birthday to me! 38 vandaag maar echt jarig voelde ik me niet. We hebben het niet echt gevierd zoals voorgaande jaren. Toch was het wel fijn dat mijn ouders langs geweest zijn. In de ochtend kreeg ik van mijn vriend een Pokemon Pikachu V box, een klein cadeau want mijn crocs had ik al gehad. Er zaten echt toffe kaarten in de box. De rest van de dag kon ik mijn draai niet vinden en geen rust vinden in iets. Gelukkig in de middag kwamen mijn ouders en die hadden leuke cadeautjes voor me zoals cactuszaad, een scherpsnoeischaartje, hark, schep en nog een aantal dingen. De dag eindigde helaas ook niet top want ik kreeg een hooikoorts aanval. Moe, jeuk, blegh jip niet leuk helaas.

Week 26 – donderdag 29 juni 2023

Vandaag zijn we even weg geweest van huis. Het nieuwe boek van Jackie van Laren is uit en dat wilde ik halen. Wat een dik boek is het! Daarna zijn we nog even naar de koperwiek geweest en heb ik twee leuke broeken gekocht. We zijn niet te lang weggeweest want we wilden weer naar Donder. Thuis stortte ik echt even in. Ik was kapot moe dus even slapen en bankhangen. Die uren vlogen voorbij.

Week 26 – vrijdag 30 juni 2023

Het was een lastige dag en misschien zat dit al een paar dagen in me dit gevoel. Ik had gehoopt dat Donder een stuk beter zou zijn. Zeker zo de laatste dag van mijn week vrij. Helaas is het niet zo en dat brengt zorgen met zich mee. Toch gaan we even weg. We gaan wandelen in het Kralingse bos en langs de kinderboerderij. Mijn hoofd is er niet bij en thuis besluiten we contact op te nemen met de dierenarts. Na overleg mag ik morgen medicijnen ophalen en als het zo blijft moet hij een endoscopie. Van alles gaat er door mijn hoofd maar ik besluit ook dat er echt een knop om moet. Mijn week vrij was goed begonnen ik verdeelde mijn tijd tussen zorgen en dingen doen maar nu was ik alleen aan het zorgen. Zorgen voor Donder en zorgen maken en daar wordt ik niet gelukkiger van. Om gelijk even mijn hoofd te verzetten ging ik naar mijn happy place; het balkon met mijn planten. Laat in de avond pakte ik een nieuwe journal en begon ik weer met jouralen lekker creatief en mijn mind verzetten.

week 26

Week 26 – zaterdag 1 juli 2023

Wat een bagger weer opeens. Alleen maar regen valt er uit de lucht. Ik dacht nog even op de fiets naar de dierenarts te gaan maar dat was geen optie met 10 km fietsen. Dus hoppa de auto in en medicijnen halen, daarna wel wandelend door de regen de boodschappen en verder bleef ik in huis. Ik deed wat wasjes. Vouwde de was op, ruimde op, las wat bladzijdes in Van huis uit en kleurde in mijn mandala boek. Aan het einde van de dag nog even yoga en toen kon ik ontspannen naar bed.

Week 26 – zondag 2 juli 2023

Vanmorgen werd ik om half 8 wakker. Normaal maak ik me dan klaar voor de sportschool. Ik bleef nog even liggen maar ik ging daarna wel uit bed en naar de sportschool. Eerst even belachelijk duur tanken en toen reed ik door naar de sportschool. Even die armen weer aan het werk gezet en weer lekker naar huis. Thuis wasjes gedaan, bedden verschoond, kattenbak verschoond, de vaat gewassen en in de middag kwam mijn zus gezellig langs. Lekker op het balkon gezeten en leuke cadeaus gehad van haar. Deze dag ga ik afsluiten met werken aan de blog, wat lezen, journalen en dan naar bed. Een werkweek staat weer op mij te wachten.