week 27

Week 27

Week 27 was de week dat ik weer aan het werk ging. De vrije week was voorbij, uitgerust was ik totaal niet. Misschien was ik wel moeier dan voor ik vrij was. Donder achterlaten was moeilijk ondanks dat ik weet dat hij altijd in goede handen thuis is. Mijn week begon niet best maar gelukkig verliep dat in de week wel anders.

Week 27 – Maandag 3 juli 2023

Wauw wat was ik geïrriteerd! Mijn hoofd was ontploft met info van mijn werk, wat er nog gedaan moest worden, wat er binnen kwam, deadlines. Wat ik heb gezegd allemaal vandaag is zo niet ik normaal. Kan echt merken dat ik eigenlijk een hutje op de hei nodig heb. Even helemaal niks aan mijn hoofd weten dat alles goed is en gewoon ontspannen. Toen het half 5 was, was ik blij hoppa weg naar huis. Super moe maar slapen uitgesteld tot half 12 zodat ik lekker door kon slapen in de nacht. Mezelf vooal bezig gehouden door kastjes op te ruimen in de badkamer.

Week 27 – Dinsdag 4 juli 2023

Vandaag ging het werken al een stuk beter. Ik moet nog veel wegwerken van voor en tijdens mijn week afwezigheid maar langzaam kom ik er wel. Na het werk kapot moe. Gelukkig was er gekookt maar erna ging ik coma op de bank. Even mijn balkon opgeruimd, mijn moestuin weggedaan die was verzopen door de enorme plensbui en toen was het tijd om naar bed te gaan.

Week 27 – Woensdag 5 juli 2023

Dag twee van op tijd beginnen op het werk om dingen af te krijgen. Hierdoor was ik het heftige weer ook voor al waaide het al flink. Dit was de eerste dag dat ik echt lekker gewerkt heb. Thuis natuurlijk weer in slaap gevallen en erna nog even wat dingen op vinted gezet. De spullen die weg gaan ruimen mijn huis op en vullen op deze manier Donder zijn spaarpot weer. Want Donder zijn spaarpot is leger dan leeg. Met Donder gaat het mini stapjes vooruit maar hij eet nog niet heel gemakkelijk en dat is jammer. Het houd ons nog heel de dag bezig.

Week 27 – Donderdag 6 juli

Zwarte nieuwe broek, wit shirt, rood jasje en rode hakken. Een outfit die ik niet standaard naar werk aan heb maar we hebben een belangrijke afspraak. Helaas moeten we wachten op de uitslag hiervan. Hopelijk volgt het snel en is het positief want het is belangrijk voor ons als bedrijf. Door deze afspraak was ik pas 11 uur op het werk, de dag loopt dam altijd gelijk anders. Veel heb ik uiteindelijk niet gedaan helaas. Dus ik weet wat dat betekend voor vrijdag…. vroeg beginnen. Na het werk hebben we lekkere broodjes gegeten, scandal gekeken, geslapen, pakketjes ingepakt en toen ding dong, Emiel! Eindelijk ‘t stekje in een star wars bakje aan hem kunnen geven. Lekker plantjes praat en andere dingen en toen naar bed. Wel erg laat maar het was gezellig.

Week 27 – Vrijdag 7 juli

Net na 7 uur liep ik het pand van mijn werk binnen. Even in alle rust beginnen. De monteur die in de middag kwam vond het alleen wel heel raar dat ik echt om half 5 weg ging. Hallo, jij had ook eerder kunnen komen en ik werk al een uur extra deze dag. Niet mijn probleem als je het niet op kan lossen. Het erge is dat ik misschien weet wat het is maar ik bemoei me er niet mee hij is de monteur niet ik en het zijn nieuwe mensen ik ken ze nog niet goed genoeg om me ermee te bemoeien. De dag was verder lekker productief op een paar obstakels na. Eenmaal thuis viel ik op de bank bij F1 direct in slaap. Na het eten opende ik mijn pakketje van Mus creatief; Een creachick notitieboek. Binnenkort daar meer over. De rest van de avond, balkon schoonmaken, planten verzorgen, yoga alleen was dat kort want ik werd buiten kapot gestoken en toen ben ik naar bed gegaan.

Week 27 – Zaterdag 8 juli

Heel relaxed wakker geworden deze zaterdagochtend. Rond 10 uur pakte ik mijn fiets en ging ik op pad. Naar het tuincentrum, daar hadden ze niet wat ik zocht. Door naar de boekhandel op Lekkerkerk om pakketjes in te leveren. Even wat drinken halen bij de coop en door naar mijn ouders waar ik lekker in de tuin zat. Even wat eten en door naar huis in de warmte op de fiets is lekker tijdens het fietsen maar erna brak de zweet me uit. Thuis afkoelen voor ik de boodschappen ging halen. Ik ben zo niet gemaakt voor dit weer. In huis kan ik mijn draai niet vinden ik wil van alles doen maar het is te warm ervoor. Zo uit mijn ritme. De badkamer gedaan en de gang wat wasjes aangezet maar dat is het. Alle mooie planten binnen gezet voor het noodweer wat ze morgen opgeven. We halen een ijsje op het dorp ter verkoeling en verder bankhangen.

week 27

Week 27 – Zondag 9 juli

Om 8 uur stond ik in de sportschool. Even lekker trainen en dat was het ook zeker. Daarna naar huis, wasjes gedaan en gewacht op afkoeling. Van huis uit heb ik uitgelezen en dat betekend dat er een recensie geschreven kan worden maar dat zal vandaag niet meer gebeuren. De planten staan binnen en rond vier uur hoor ik het rommelen in de verte. De regen barst los maar het blijft meevallen hier gelukkig. Beter de planten binnen voor niks dan ze helemaal kapot laten gaan.

Ik hoop de komende weken mijn energie terug te vinden maar ik weet niet hoe snel dit al zijn. Iedereen op het werk gaat nu vrij krijgen dus als het niet rustiger bij de klanten wordt dan word het aanpoten. Maar daar komen we wel doorheen. Nieuwe week en een nieuw boek staan te wachten.