week 28

Week 28

Week 28 een week van uitersten. We vierden goed nieuws, waren blij met de vooruitgangen van Donder maar helaas zaten we weer bij de dierenarts op zaterdag en was er heel verdrietig familie nieuws. Het is niet normaal hoe je van hoog naar laag gaat in je gevoel. 

Week 28 – Maandag 10 juli 2023

Voor elke dag maak ik een mini planning. Gewoon wat ik een beetje wil doen. Zoals, badkamer opruimen, wat we gaan eten, iets creatiefs doen, lezen, plantcare. Het is geen hele to do list met 20 dingen want vanaf 7 uur in de ochtend tot ongeveer 5 uur in de avond ben ik op mijn werk. Dan is het niet haalbaar om van alles te plannen en te doen. Daarnaast moet er ruimte zijn om dingen anders te doen. Iets anders dan op de planning staat, gewoon tiktok verslaafd zijn voor een uur of op de bank in slaap vallen het kan en mag allemaal maar dan weet ik wel wat ik wil en kan doen door een lijstje te maken. De lijstjes gaan bij mij vaak heel erg goed een deel van de week. Vaak tot er iets gebeurt of ik te moe ben op een donderdag.

Week 28 – Dinsdag 11 juli 2023

Rond 3 uur vannacht werd ik wakker van het geluid van een kotsende kat. Alle alarmbellen gingen aan. Het is Donder. Direct naar beneden en de rest van de nacht lig ik op de bank Donder in de gaten te houden. Kapot ga ik naar mijn werk en hou ik mezelf bezig. Wanneer het half 5 is ben ik enorm blij, ik heb het gehaald met heel weinig slaap. Eenmaal thuis, eten en tv kijken en dan wordt ik gebeld door mijn werkgever. Sorry dat ik je bel…. Nou ik was heel blij dat hij belde. De rode schoenen waren vorige week niet voor niks uit de kast getrokken. De klant is binnen en de contracten gaan opgesteld worden. Wat een opluchting, collega’s kunnen blijven en voor ons is er daardoor rust in deze situatie.

Week 28 – Woensdag 12 juli 2023

De dagen vliegen voorbij met wat we allemaal te doen hebben. Maandag dacht ik nog nou het wordt vakantie dus het wordt rustiger de dagen erna was er niks van te merken en liep alles door en door. Toen ik thuis kwam stond er een heerlijke verrassing op me te wachten een speciale macaron van luux. Echt zo ontzettend lekker maar niet iets voor elke da want goedkoop zijn ze niet.

Week 28 – Donderdag 13 juli

Werken en beseffen dat je de laatste tijd alleen maar binnen zit. Van huis naar de auto 100 meter, auto naar werk 100 meter en dat in de avond weer. Daarom ga ik in de avond even wandelen. Althans dat idee was er. Als ik alleen wandel ga ik naar links het punt was dat Bram de kat van de oude buurvrouw mee ging en mee bleef gaan. Bram loopt voor je voeten en bleef maar meegaan dus ik draaide om en liep terug naar huis. Het was een gezellige kleine kilometer wandelen samen en de volgende keer moet ik dit even anders aanpakken.

Week 28 – Vrijdag 14 juli

Een dag die ik snel wil vergeten want we kregen geen goed nieuws in de familie. Wat ik heel fijn vind zijn mijn collega’s hoe ze reageren als er iets is met elkaar. Even een knuffel van Paul en een luisterend oor van Ad, Ron die zegt als je weg wilt gewoon gaan he. Dat is enorm fijn. Hier houd ik het ook bij over deze dag

Week 28 – Zaterdag 15 juli

Opstaan met het bericht dat Donder vannacht heeft gekotst. Geen goed bericht en de dag loopt direct anders. Ik wilde lekker gaan lezen, mijn plantjes verzorgen en naar mijn ouders maar ik hou Donder in de gaten en bel de dierenarts voor advies over medicijnen. Tijdens het bellen kotst hij weer en mogen we naar de dierenarts komen voor een injectie. Bij de dierenarts krijgt hij een injectie en wordt hij onderzocht. We krijgen medicijnen mee en mogen weer naar huis. Vijf weken onderweg en we zijn nog niet klaar helaas. De rest van de dag opgeruimd, schoongemaakt, en hier en daar even wat ontspannen met wat tv en tiktok. Ondertussen houden we Donder in de gaten, wat doet hij, hoeveel eet hij en waar is hij.

Week 28- Zondag 16 juli

Om 8 uur stond ik in de sportschool. Even lekker trainen en dat was het ook zeker. Ik deed een workout voor mijn benen en ik denk dat ik die morgen wel ga voelen. Mijn kas buiten ruim ik helemaal uit en daar plaats ik twee plankjes onder want hij staat opeens best scheef. Door het uitruimen en inruimen lijkt er ook meer in te passen dus er kan meer gestekt worden hihi. Na een broodje carpaccio klap ik mijn laptop open om de recensie te schrijven van Van huis uit die ik vorige week uitlas. Het begin van mijn weekverslag wordt gemaakt maar dan begin ik te voelen dat ik heel erg moe wordt. Ik geef er aan toe en kies ervoor om even in bed te gaan liggen. Natuurlijk ben ik dan wakker maar niet veel later val ik in slaap en wordt ik frisser wakker na ongeveer 1,5 uur. Even met mama bellen hoe haar dag is geweest en dan eten maken, lekker kippenkluifjes met patat. Geen appelmoes ook al hoort dat eigenlijk wel natuurlijk. De avond gebruik ik om de week voor te bereiden, te lezen en te haken.

Side note Wat een rollercoaster is het. Daardoor is het in mijn hoofd net zo en dat geeft mij geen rust om te lezen. Hierdoor is mijn blog echt naar achteren geschoven. Dit wil ik niet maar wat ik post wil ik wel dat volledig is en niet iets wat even neer gegooid is want er moet iets online. Recensies duren daarom langer voor ze online komen. Lezen is ontspannen en daardoor in slaap vallen. Niet omdat het boek niet interessant is maar ik te moe ben en het boek met ontspant. Deze blog is weer getypt en nu is het tijd om mijn journal bij te werken. Kleine doelen voor de dagen te maken en het weekend af te sluiten.