weekendje

Weekendje weg naar Cothen- de foto’s

Het eerste weekend van februari was een spannend weekend maar eigenlijk had ik het niet spannend hoeven vinden. Hoezo spannend? Nou voor het eerst ben ik met een hele groep een weekendje weggeweest en dat is toch een beetje spannend. Want hoe zal het gaan, wat gaan we doen, al zulk soort vragen gingen er door me heen. Het viel allemaal reuze mee, het was heel gezellig en ontspannen. 

Het was een heel gezellig, ontspannen, actief en leuk weekend. We hadden een B&B in Cothen. Geen idee wat we konden verwachten van de B&B ik had niet heel erg gekeken waar we heen gingen ik wilde me laten verrassen. Het was echt super mooi, grote kamers, elke kamer een badkamer, een spelletjes kamer en een woon- eetkamer. Tijdens het weekend heb ik heel veel gelopen. Hardlopen maar ook wandelen in de omgeving even een frisse neus halen tijdens het eten en spelletjes spelen door is wel erg lekker. Maar hardlopen bij Austerlitz is echt prachtig en een wandeling door het bos, ja dat was echt prachtig.

Mijn camera had ik mee dus heb ik tijdens een wandeling een paar foto’s gemaakt. En vroeg in de morgen stond ik ook al buiten om te genieten van de opkomende zon. In mijn maand en running verslag komen er vast nog meer foto’s voorbij van dit geslaagde weekend. In de recensie van Rosegaert kwam ook het weekendje al even voorbij want daar heb ik een deel in het boek gelezen.

Koen, Nikki en Zélia bedankt voor het organiseren en regelen echt een top locatie en super weekendje. Een plek in the middle of nowhere echt heerlijk. Weg van huis maar toch nog lekker dichtbij. Rust en toch geen rust. Weekendjes weg wat zijn ze toch lekker. Jammer dat ik het niet veel vaker kan doen want even ertussenuit is wel zo lekker.

Bewaren