eenentwintig

Welkom bij het jaar tweeduizend eenentwintig

Welkom bij het jaar tweeduizend eenentwintig. De beste wensen voor het nieuwe jaar, dat je gezond mag zijn, liefde mag ontvangen en geven en gelukkig bent. 

Vorig jaar wisten we niet wat ons te wachten stond nog geen twee maanden later. Dit jaar nemen we veel uit het oude jaar mee. We kunnen het niet laten liggen jammer genoeg. Toch kan je voor jezelf er een fijn jaar van maken. Door kleine doelen te stellen, de mooie dingen te zien in de dagen en te genieten van wat je hebt.

Langzaamaan verdwijnen hier in huis de versieringen die ik in december ophing. Het raam is weer kaal en leeg, de boom gaat weer in de doos en daarmee verdwijnt er een hoop gezelligheid. Voor de maanden na de feestdagen zijn er niet echt attributen voor in huis die het gezelliger maken. Een aantal dingen blijven daarom staan of hangen. De kaarsjes van tafel gaan nog niet verdwijnen en daarmee ook niet de kerstballen die eromheen liggen. Het is een leuke decoratie en hierdoor blijft er wel wat sfeer en warmte in huis.

Het jaar tweeduizend eenentwintig

Wat dit jaar ons gaat brengen dat weten we niet aan de ene kant gelukkig maar ik zou heel graag willen weten wanneer ik weer normaal naar mijn ouders kan. Gewoon even mijn moeder en vader een knuffel kan geven en normaal naast mijn zus kan gaan zitten. Gaat het vaccin werken en kan ik het vaccin nemen? Allemaal vragen waar binnenkort vast antwoord op zal gaan komen en tot die tijd, blijven we zo veel mogelijk thuis en zal de enige andere plek waar ik veel kom mijn werk zijn.

Vooruit kijken

Dit jaar ga ik niet heel erg vooruit kijken want we hebben geen idee wat voor jaar het gaat worden. Wat is er allemaal weer mogelijk en wanneer. Op vakantie zou ik toch niet gaan dus dat is makkelijk maar het lijkt me wel fijn als het weer wat makkelijker wordt om een dagje weg te gaan al is het lekker naar het strand. Dit jaar hoop ik wel meer te verdwijnen in mijn stapel boeken. Of dat mijn stapel boeken verdwijnt omdat ik zo verdween in mijn boeken. Ik ga elke maand een paar doelen stellen, per maand kijken wat er mogelijk is. Voor het lezen heb ik mijn Hebban challenge dit keer op 36 gezet. 36 is drie boeken per maand, is de leeftijd die ik dit jaar mag worden en een stuk realistischer dan 50/60 of zelfs hoger neer te zetten.

Maak er een mooi Tweeduizend eenentwintig van!

Veel liefs