Welkom herfst

Welkom herfst

Elk seizoen heeft iets wat fijn is. Zo denk ik bij de herfst aan paddenstoelen, kastanjes, bladeren, wandelen door het bos, kaarsjes aan, met een boek op de bank kruipen. Allemaal fijne dingen die mij gelukkig maken.

welkom-herfst-2

De herfst is van 21 september tot 21 december. Drie maanden waarin de wereld buiten weer veranderd, zich voorbereid op de winter. De bomen worden rood, oranje, bruin. De blaadjes gaan vallen en het gaat meer waaien en regenen. De regen die tegen het dak tikt vind ik heerlijk maar in bed blijven dagen lang kan helaas niet. Dan moeten we maar andere dingen gaan doen. Wat ik wil doen deze herfst?

  • wandelen in het bos
  • naar de Kunsthal waar de tentoonstellingen; Keith Haring – The political line en Later wordt ik kinderboekenschrijfster o.a. zijn. Ik ga hier heen samen met Eveline want door haar kwam ik erachter dat dit er was. Het is nog even kijken welke zaterdag ik kan in mijn agenda maar de datum staat bijna.
  • de herfst is het seizoen waarin ik mijn eerste halve marathon loop en dat vind ik steeds spannender worden als ik eerlijk ben. Dit komt ook omdat ik nu een week al niet topfit ben door een flinke verkoudheid.
  • naar de dierentuin waar het weer lekker rustig is omdat alle lekker weer bezoekers er niet meer zijn.

Er zal vast meer komen wat ik ga doen en wil doen maar wanneer dat komt zie ik wel. We gaan van dit seizoen genieten en lekker door de bladeren stampen.

Hou jij daar ook van?