What I’m working on

Op het moment ben ik met een aantal leuke dingen bezig en daarom vond ik het wel leuk om een What I’m working on te doen. Veel dingen spelen zich achter de schermen af en komen pas veel later echt goed zichtbaar maar ben ik wel al druk mee bezig.

Grafisch Vormgeving: Nieuwe opdrachtjes zijn leuk en op het moment ben ik met een heel leuk opdrachtje bezig. Voor een collega van mijn zus ben ik een trouwkaart aan het ontwerpen. Zonder de bruid en bruidegom te hebben gesproken had ik na aanleiding van een email al een aantal opzetjes gemaakt. Toen ik met hun had afgesproken kon ik gelijk wat laten zien en waren de reacties enthousiast. Natuurlijk nog een aantal aanpassingen maar ook die heb ik nu gedaan en gaan er dit weekend nog twee voorbeelden op de post zodat ze de kleuren goed kunnen zien. Op dit moment hiervan nog geen voorbeeld want anders weet mijn zus al wat het wordt en dat mag dit keer niet.

what-im-working-onExpositie: Voor DonderDesign ben ik bezig met een flyer, poster, folder, banner en ben ik inspiratie en ideeën aan het zoeken en uitwerken. Dit allemaal ter voorbereiding van mijn exposite in juli – augustus.

Fotoboek: Nu opa zijn verjaardag is geweest wil ik dit bundelen in een fotoboek zodat hij kan terug kijken naar een mooie dag. Het boek zal ook pagina’s hebben met foto’s van de fotoshoots.

Blog/portfolio: Foto’s selecteren en maken voor mijn portfolio website, blogjes voorbereiden.

Fotografie: Uitwerken en bedenken van nieuwe foto’s, shoots en zelfportretten.

Creatief: Een voorraad cadeauverpakkingaccesoires aan het maken.

Er wordt dus nog niet stil gezeten en ik hoop dat ook nog niet te hoeven doen. Ik hoop ook dat ik zulke leuke opdrachtjes blijf houden want alles met grafisch vormgeving en fotografie vindt ik heerlijk.