trakteert

Wie jarig is trakteert!

Vandaag is het mijn 33e verjaardag, 28 juni 1985 kwam ik ter wereld in alle vroegte van de ochtend. Drieëndertig jaar later ben ik nog steeds een vroege vogel. De jaren tellen door en ik vind het echt wel gaan klinken. Wel fijn hoor dat ik ouder wordt want er zijn nog zo veel leuke dingen om te doen.

Mijn verjaardag vier ik niet groot, ik hou er niet van, veel te druk, te veel mensen nee geef mij maar een rustige avond met een paar mensen een gebakje en wat drinken. Geen poespas of heel feest voor mij, het is gewoon een normale dag alleen ben ik een jaartje ouder geworden. Met mijn collega’s vier ik het ook met een gebakje. Wat ik voor mijn verjaardag gevraagd heb, moet ik dat nog vertellen? Natuurlijk een boek, vaak weet ik echt niet te verzinnen wat ik moet vragen maar een boek staat altijd wel op mijn lijstje.

Op mijn blog deel ik graag met jullie mijn mening over de boeken die ik lees. Veel boeken zijn de afgelopen jaren gepasseerd, thrillers, romans, echt alles door elkaar heen. Ik lees graag heel divers maar toch heb ik voorkeuren. Deze zomer komen er twee boeken uit van Jackie van Laren en ik weet nu al dat ik niet kan wachten om ze te kunnen lezen. Ik geniet zo van haar boeken, de humor die erin zit maar ook het serieuze, de drama en de liefde het is een heerlijke combinatie waar ik helemaal in kruip als ik aan het lezen ben.

Wat heeft dit te maken met mijn verjaardag? Ik geef het boek Vallen van Jackie van Laren weg. Een gelukkige lezer kan ervaren wat ik ervaar met de boeken van Jackie.

trakteerd

Wie jarig is trakteert maar hoe maak je kans op dit boek?

Heel simpel, lees de recensie van Vallen om te kijken of dit boek wat voor jouw is. Laat een reactie hieronder achter dat je meedoet aan de win actie en dat is het. Reageren kan tot en met 30 juni 23:59. Met de winnaar zal ik contact opnemen per e-mail daarom is het belangrijk dat je een geldig e-mail adres invult. (deze gegevens zullen alleen voor mij zichtbaar zijn). Je hoeft verder helemaal niks te doen maar dit artikel delen op Twitter of mijn instagram post reposten is natuurlijk heel lief.

De winnaar heeft bericht ontvangen!

Ik wens je een hele fijne dag en succes met de winactie