Wijfotoservice Fotoboeken

In februari kreeg ik van mijn vriend een fotoboek die hij zelf had samengesteld via de site van wijfotoservice. Het boek heeft een mooie luxe kaft, dikke pagina’s en de foto’s zijn goed afgedrukt, zelfs de foto’s die gemaakt zijn met een telefoon zien er goed uit.

wijfotoservice2

Zelf ging ik in maart een boek samenstellen via dezelfde site. Dit deed ik daar omdat mijn vriend het goed was bevallen en het resultaat was erg goed. Ik koos voor een A4 boek en wat dunner papier. Het handige is dat je op hun site je fotoboek maakt en dus overal kan inloggen en verder werken. Ik heb mijn boek zelf samengesteld en geen standaard ontwerp gekozen. Een aantal mogelijkheden die ik heb gebruikt zijn standaard pagina templates, achtergrond, tekstvlakken en vrije plaatsing. Hieronder een kleine indruk.

Wijfotoservice Fotoboeken

Als je hem besteld hebt is het wachten tot hij bezorgd wordt, twee dagen later was hij binnen netjes in een stevige kartonnen verpakking. Hij was precies zoals ik had gehoopt en ook de achtergronden die ik had gekozen kwamen mooi uit. Het resultaat is hieronder zichtbaar.

Op de site heb ik al veer meer leuke dingen gezien die ik zou willen bestellen zoals een persoonlijk magazine, boekenleggers, placemat, kaarten….. eigenlijk dus alles want het is zo leuk om foto’s af te drukken en nog leuker om dit op een aparte manier te doen.

 

LITTLE NOTE; Wijfotoservice Fotoboeken is geen advertentie, ik heb dit geschreven om mijn ervaring te delen en te laten zien wat ik heb gemaakt, binnenkort zal ik dit ook doen over het bedrijf waar ik mijn canvassen bestel en waar ik foto’s heb laten afdrukken.