wilma

Wilma Veen – Ik geluk jou

Hoe word ik ietsje gelukkiger? Is dit al gelukkig of is er nog meer geluk. Waarom zoeken we naar meer geluk? Weet je dat geluk heel vaak in kleine dingen zit en helemaal niet in hele grote dingen. Weet jij wat jouw gelukkig maakt?

Wilma veel neemt je in Ik geluk jou mee om op zoek te gaan naar jouw geluk. Groot geluk zit vaak in kleine dingen, bijvoorbeeld in haar nieuwe boek ‘Ik geluk jou’. Het boek is een combinatie van kunst en poëzie, waarbij de creativiteit en vrolijkheid van de pagina’s spat. Foto’s, illustraties heel kleurrijk of heel rustig, elke pagina is gevuld. De pagina’s bekijk je echt om te kijken wat er allemaal op staat.

De stukjes tekst die erin staan zijn echt heel mooi en inspirerend. Het is een boekje wat je er even bij pakt en een paar pagina’s gaat bekijken en lezen weer weglegt en een andere keer weer een paar pagina’s leest. Je kan ook aan de slag in het boek, teken verder op de pagina’s, handletter en volg de stap voor stap met klei.

Bij het boek is een extraatje meegeleverd namelijk klei, om out of the box op zoek te gaan naar je eigen creativiteit. Ik kan je vertellen dat ik met de klei aan de slag ben gegaan maar dat het echt niks voor mij is. Dat hele kleine gefriemel met klei, proberen iets te maken, niet lukken, weer proberen, details die in mijn hoofd zitten die ik niet uit de klei krijg. Het was wel leuk om te proberen en ik ben lekker bezig geweest maar het wordt voor mij geen nieuwe hobby.

Van creatief bezig zijn, kijken naar creatieve creaties wordt je gelukkiger. Het zit niet in de grote dingen het zit in de mooie kleine dingen. Ik geluk jou is een mooi cadeau voor een vriendin, je tante of wie je wat meer geluk gunt. Ik pak vaker mijn geluk moment door meer te tekenen, kleuren of handletteren.

Hoe zorg jij voor jouw geluk?

Ik geluk jou van Wilma Veen is voor € 11,99 te koop bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Kok