Winter Efteling

Winter Efteling

Twee weken geleden legde ik een briefje neer op het bureau van mijn werkgever met de datums 16 – 20 december vrij en dat briefje werd geaccepteerd terug gegeven. Onverwachts vrij nemen is zo lekker. Tijdens mijn vrije dagen was ook mijn vader vrij, mijn zus een paar dagen en ons nichtje uit Amerika  was er ook. Dinsdag besloten mama, papa, zus, nichtje en ik naar de Winter Efteling te gaan.

De winter Efteling is erg leuk, het grote voordeel is de wachtrijen. Er zijn geen wachtrijen! Ik hou van geen wachttijden.

Winter Efteling

Natuurlijk hoort er bij de winter Efteling sneeuw en er was zelfs een langlauf baan en schaatsbaan. Voor de kleintjes zelfs een sneeuwglijbaan en nog wat andere activiteiten.

De nieuwe show Ravelijn hebben we ook bezocht en is erg leuk. Ik stond echt verbaasd toen er een monster uit de vloer kwam en hoe de ridder uit het water kwam was ook erg gaaf.

Aan het einde van een dagje winter Efteling wordt het ook weer genieten want de lichtjes gaan dan aan. Wij zijn met de pagode naar boven gegaan om te genieten van het uitzicht. Met mijn ouders had ik ook nog het laatste boottochtje en daarna zijn we nog een keer in pagode gegaan.

18.00 het park gaat dicht maar de lichtshow start 15 minuten later. Met de minuut wordt het kouder maar papa en ik staan klaar om foto’s te maken. Het was een prachtige show en ik heb voor het eerst echt gefilmd met mijn camera wel spannend of het lukte maar goed zo kon ik wel het beste genieten van de show en erna nog een keer.

Hierbij het filmpje wat ik voor een eerste keer goed gelukt vind. Hij duurt ongeveer 10 minuten.