Engels

Woordzoeker Engels

Na de woordzoeker Italiaans is het tijd voor de woordzoeker Engels. De Italiaanse versie is niet helemaal klaar, hij is best moeilijk. Nederlandse dat is voor mij echt makkelijk en super leuk om te doen. In een andere taal kost het echt veel meer moeite. Het voordeel ervan is wel dat ik nieuwe woorden leer. Om het even wat makkelijker te maken heb ik nu de Engelse versie.

Engels

Woordzoeker Engels

Deze heerlijke collectie van meer dan 100 woordzoekers is speciaal bedacht om je woordenschat op te frissen, of te vergroten als je net begonnen bent met Engels leren. De woordzoekers bevatten Engelse woorden en zinnen met daaronder de Nederlandse betekenis. Elke puzzel heeft zijn eigen onderwerp, zoals begroeten, de weg vinden, accommodaties, uit eten gaan, winkelen, voetbalclubs en nog meer fascinerende aspecten van de Britse cultuur.

Of je nu een paar sleutelzinnen wilt leren voor een reis naar het buitenland, je kennis wilt verversen of jezelf wilt vermaken met een leuke en leerzame activiteit – je zult merken dat je de taal bijna als vanzelf absorbeert bij het maken van de puzzels. Dus pak je pen, duik in het boek en je spreekt in no time een aardig woordje Engels!

Wat vind ik van de woordzoeker Engels

Ik hou van woordzoekers. Het is lekker even je hoofd aan het werk zetten. De woordzoekers zijn erg leuk en leerzaam. Hier en daar probeer ik eerst woorden te vinden in de wirwar van letters. Dat is nog best een lastige maar leuk als het lukt. Dit is echt leerzaam puzzelen en voorin staan nog wat tips. Het is niet alleen plezier puzzelen maar echt je hersenen laten kraken en in een andere taal helemaal. Mijn woordenschat Engels woord bijgespijkerd. Sommige woordzoekers zijn makkelijk omdat ik ze de woorden al goed ken maar natuurlijk weet ik niet alles en dat maakt het leuk en leerzaam.

Naast de Italiaans, Franse en Spaanse editie is er nu de Engelse en Latijnse versie bijgekomen. Wil je net als ik uitdagendere woordzoekers doen? De Engelse versie is daar enorm geschikt voor. Volg dit linkje naar bol.com voor jouw versie voor € 14,99 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus