woordzoeker

Woordzoeker Italiaans

Een woordzoeker doen vind ik enorm leuk. Vooral in de lente en zomer. Naast leuk is het de makkelijkste vorm van puzzelen. Geen moeilijke vragen die beantwoord moeten worden maar gewoon woorden zoeken. Makkelijk toch? In je eigen taal is dit heel gemakkelijk want je herkent woorden. In een andere taal wordt het wel een uitdaging.  Hoe leuk is het dat het kan en daardoor je meer leert van een taal.

Deze heerlijke collectie van meer dan 100 woordzoekers is speciaal voor jou bedacht om je woordenschat op te frissen, of te vergroten als je net begonnen bent met Italiaans leren. De woordzoekers bevatten Italiaanse woorden en zinnen met daarnaast de Nederlandse betekenis. Elke puzzel heeft zijn eigen onderwerp, zoals begroeten, de weg vinden, accomodaties, uit eten gaan, winkelen en nog meer fascinerende aspecten van de Italiaanse cultuur.

Woordzoeker

Of je nu een paar sleutelzinnen wilt leren voor een reis naar het buitenland, je kennis wilt verversen of jezelf wilt vermaken met een leuke en leerzame activiteit – je zult merken dat je de taal bijna als vanzelf absorbeert bij het maken van de puzzels. Dus pak je pen, duik in het boek en je spreekt in no time een aardig woordje Italiaans!

De woordzoekers zijn erg leuk en leerzaam. Hier en daar probeer ik net als in het Nederlands eerst woorden te vinden in de wirwar van letters. Dat is nog best een lastige maar leuk als het lukt. Dit is echt leerzaam woordzoeken en voorin staan nog wat tips over het woordgeslacht, bijvoeglijk naamwoord en nog een paar dingen. Het is niet alleen plezier puzzelen maar echt je hersenen laten kraken en in een andere taal helemaal.

Woordzoeker

Achterin staan natuurlijk de antwoorden mocht je twijfelen of je het niet goed gedaan hebt. Ik heb al meerdere puzzels gemaakt en deze zomer zal dit woordzoekerboek vaker in mijn handen te vinden zijn.

Naast Italiaans is er een Franse en Spaanse editie. Wil je net als ik voor de Italiaanse woordzoeker versie gaan dan kan dat natuurlijk via dit linkje naar bol.com voor € 14,99 (dit zijn affiliaitelinks – dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.)

Recensie exemplaar met dank aan Uitgeverij Mus