Wordt dit een traditie

In september/oktober 2012 waren we in Barcelona, we liepen in Parc Guell en daar midden in het stukje park waar we liepen was een bruidspaar. Het bruidspaar was net getrouwd en bezig met hun trouwreportage te maken. Ik maakte een aantal foto’s want vond dit wel erg gaaf en apart dat het gebeurde terwijl wij net in het park waren. Dit jaar, juni 2013, Rome,  op het plein voor het Colusseum loopt een bruidspaar die hun trouwreportage ging maken. Echt zo super toevallig en speciaal, weer een bruidspaar tijdens onze vakantie op hetzelfde moment op dezelfde plek als ons. Natuurlijk heb ik weer foto’s gemaakt, helaas kon ik dit keer niet heel dichtbij komen want er werd ook gefilmd maar toch heb ik weer een paar foto’s. Jammer genoeg was de fotograaf een beetje stuntelig en wist hij niet goed uit te leggen wat hij precies wou met de sluier, wat het geheel een beetje onhandig deed ogen en ik niet heel lang ben blijven staan om te fotograferen. Wel vond ik het heel speciaal om weer mee te maken het lijkt bijna wel een traditie te worden.

Wordt dit een traditie

Naast dit mooie bruidspaar fotografeerde ik door de dagen heen nog wat mensen, sommige stonden heel toevallig op mijn foto’s en anderen heb ik met opzet gefotografeerd. Natuurlijk moest ik een paar nonnen en twee Italiaanse mannen op de foto hebben. De twee italiaanse mannen die je hier ziet vind ik wel echte italiaanse mannen, vooral die linker netjes gekleed en heel verzorgd. Toevallig fotografeerde ik het meisje in de jurk en met het blauwe haar en natuurlijk kon ik het niet laten om de dame die aan het schilderen was te fotograferen.