Work That Es Fit & Health tag

Work That Es Fit & Health tag

Tags en awards, ik hou er niet van behalve als ze bij mij passen, ik ze met gemak in kan vullen en ze niet de standaard vragen zijn die ik al zo vaak voorbij heb zien komen. Een Fit & Health tag past bij mij en vind ik ook leuk om in te vullen. Ik las hem bij Esmée Noëlle die hem begon op haar blog Work that es. Work That Es leert en inspireert vrouwen over alles op het gebied van fitness en gezonde voeding en wordt gerund door journalist Esmée Noëlle van Rijn. Ik bezoek haar blog een paar keer per week en laat me dan lekker inspireren.

13 vragen over fit & health, de ene makkelijker dan de ander om in te vullen maar het is een leuk lijstje geworden.

Aan welke sporten doe je?
Op dit moment doe ik aan krachttraining, skeeleren, hardlopen en body balance.

Favoriete oefening?
Squats, je kan ze overal doen en het is erg goed voor veel spiergroepen en in de body balance les zit een leuke oefening de mountain climber.

Ontbijt?
Standaard een beschuitje met vlokken maar ik probeer nu wat vaker er ook wat fruit naast te eten en dan het liefst een banaan. Op dit moment eet ik in de ochtend een witte boterham met aardbeien zo lekker maar helaas seizoens gebonden.

Welk work-out nummer staat nu bij  je op repeat?
Work bitch van Britheny Spears is heerlijk om op te sporten.

Wat vind je makkelijker, gezond eten of sporten?
Sporten want gezond eten hou ik me niet al te erg aan, ik let wel op wat ik eet ivm met allergieën en PDS maar niet continu.

Gebruik je voedingssupplementen? 
Ik slik vitamines maar niet met regelmaat, zo staat er calcium, omega en nog een paar tabletten in mijn bakje maar een echte vaste innemer ben ik totaal niet

Beste fitspiration?
De meiden van Just Keep Running, ze zijn echt, hebben echte tegenslagen en komen er weer bovenop, stellen doelen die haalbaar zijn en waar ze hard voor werken. Ik durf dit te zeggen omdat ik de meiden ken en weet dat ze echt zijn, gezond proberen te leven maar die niet als prioriteit 1 zien, ze hebben niet de perfecte maten maar elk van hun is een topper in hun eigen klasse.

Cheatmeal?
Pizza Salami met extra ham van Gino, en niet van een andere pizzazaak en door mezelf besteld want op de een of andere manier is hij dan het beste gemaakt.

Fijnste sportoutfit?
Mijn H&M driekwart broek, met een roze/grijze top van H&M eronder mijn sportbh en matchende sokken.

Gebruik je sport en/of health apps?
Health apps gebruik ik niet, ik heb wel de nike+ app geinstalleerd maar daar kijk ik alleen op als ik iets van mijn statistieken zou willen zien en mijn computer staat niet aan.

Grootste irritatie tijdens het sporten?
Hijgende mensen die naast me sporten in de sportschool en apparaten die geluid maken.

Hoeveel paar sportschoenen heb je?
2 paar, 1 paar hardloopschoenen en 1 paar sportschool schoenen. Binnenkort hopelijk meer want dan ga ik kijken naar nieuwe schoenen.

Drie dingen waar je niet zonder kunt?
Mijn cameratas met alle spullen erin, mijn gezin en mijn nike sportwatch.

Heb jij hem ook ingevuld?? Meld het hieronder want dan ga ik hem zeker lezen.