Working on

Working on

Al een tijdje ben ik met allerlei projectjes bezig, aan het verzinnen hoe ik ze ga doen of ben ik er al aardig ver mee. Sommige projectjes beginnen in hun eind vorm te komen anderen moet ik helemaal op gaan zetten omdat het idee nog in mijn hoofd zit.

Hier twee dingen waar ik mee bezig ben

Boekenleggers
Vorig jaar deed ik een winactie met een aantal van mijn ontworpen boekenleggers en zelf nam ik ze ook in gebruik. Helaas vond ik ze niet sterk genoeg en moest ik daar een oplossing voor bedenken. Hoe kan een boekenlegger lang meegaan maar nog wel de juiste vorm blijven behouden. Het voorzien van een laminaat laag aan beide zijden zou de beste oplossing zijn en het werkt. Ik ben tevreden met hoe ze nu zijn.

De boekenleggers staan in mijn donderdesignshop zodat jullie ze kunnen zien en eventueel kunnen aanschaffen voor jezelf of als cadeau. Om dit aan te kondigen zal er morgen een winactie online komen.

Working-on1Een foto die ik gisterenavond nam na al heel de dag de boom vanuit ons huis te hebben gezien. Helaas niet de shot die ik wou aangezien er teveel wind stond.

Fotografie
Veel inspiratie staat er op mijn computer, het boek van Frank Doorhof ligt op tafel en lees ik elke keer een stukje uit en natuurlijk de filmpjes over fotografie kijk ik nog steeds maar echt even fotograferen dat schiet er af en toe bij in. Dat moet anders en dat gaat ook anders worden. Ik wil mensen fotograferen, de natuur in en dieren vastleggen.

Mensen fotograferen kan door middel van straatfotografie maar eigenlijk wil ik gewoon ook met iemand op pad, wie weet plaats ik binnenkort wel een oproepje wie er met mij een paar uurtjes op pad wil om wat foto’s te maken.

Dit zijn naast mijn werk, het hardlopen en de andere dagelijkse dingen waar ik nu een beetje mee bezig ben. Binnenkort hoop ik hier meer van kunnen te laten zien.