Zelfportert fotograferen met de Kodak six-20 Brownie D

De de Kodak six-20 Brownie D waar ik gisteren al over vertelde had ik eigenlijk meegenomen voor andere doeleinden dan er echt mee te fotograferen. Ik had op pinterest een aantal fotoideeën opgedaan en de eerste heb ik twee weken geleden uitgevoerd. Het eerste idee; een zelfportert waarin ik aan het fotograferen ben met de Kodak six-20 Brownie D. De foto’s heb ik in een park gemaakt met mijn canon op een statief. Op de foto zie je goed hoe je de Brownie D moet gebruiken want hou je hem tegen je ogen zie je echt niks maar hou je hem ter hoogte van je buik dan zie je het beeld wat je fotografeert.

Zelfportert-fotograferen-met-de-Kodak-six-20-Brownie-D

 Fotograferen was vroeger zo makkelijk nog niet en dat zie je op deze laatste foto goed want ik kijk zo lekker serieus met een frons in mijn gezicht. Ik ben zo benieuwd hoe de foto’s zijn geworden en of ik ze dus op de goede manier neem. Morgen ga ik het rolletje wegbrengen en dan wachten tot ze klaar zijn. Als ze goed gelukt zijn en de kwaliteit van de camera is nog goed ga ik zeker nog een aantal filmrolletjes halen.