Zelfportret *2

Zelfportret *2

Het is alweer een jaar geleden dat ik een zelfportret nam en dat terwijl ik er toch vaker een paar wou maken maar elke keer heb ik het niet gedaan. De inspiratie had ik wel, een aantal pagina’s zelfs maar elke keer nam ik er de tijd niet voor. Vorige week heb ik eindelijk weer eens de tijd ervoor gemaakt, na mijn wandeling heb ik een mooi plekje opgezocht om foto’s te nemen en gelijk met mijn nieuwe (alweer in december gekocht) favoriete hoed. Hoe vinden jullie hem?

Zelfportret *2

Als je deze week al een keer op mijn blog bent geweest heb je al gezien dat bovenstaande foto mijn nieuwe profiel foto is geworden en ik ben er ook wel blij mee hoe hij gelukt is. Tijdens het maken van de zelfportretten zijn er meer foto’s in de prullenbak beland dan in het bewaar mapje.

Een deel van mijn inspiratie voor deze foto’s kan je hier vinden, hieronder, de foto linksboven is geïnspireerd op een foto uit mijn inspiratie. Persoonlijk vind ik hem niet goed gelukt toch wou ik hem laten zien omdat hij bij mijn inspiratie zat. Ik ben niet goed in model staan, gezichten/emoties trekken is niet mijn sterke kant. Liever sta ik achter de camera om foto’s te maken maar ik leer wel als ik zelf voor de camera sta.

Tijdens het maken van de zelfportretten leer ik ook mijn camera kennen, leer ik kijken naar het beeld, het geheel, de kleuren alles dus zelfportretten maken is erg leerzaam ook kwa styling trouwens want er zit een foto tussen die erg leuk is maar mijn jas zat dus vol haren van mieps…… oepsss

Nu onthouden dat ik dit vaker moet doen en niet maar 1x per jaar!