Zelfportret *1

MY-inspirationUren kan ik op het internet naar inspiratie zoeken, op Pinterest kwam ik bovenstaande foto tegen. Ik probeer altijd door te klikken tot ik de originele bron heb maar helaas bleef ik uitkomen op een tumblr account. Mocht iemand de bron weten dan hoor ik dat graag. Maar goed deze foto vind ik echt prachtig en heb ik gebruikt voor een zelfportret. Ik heb geen witte jurk zoals de dame op de foto maar wel twee zwarte rokken waarvan de tweede derder en vierde laag uit verschillende soorten kant bestaat. Ik heb de twee rokken aangetrokken, de ene normaal en de andere hoger zodat het een jurk lijkt.

Looking-away details

Ik ben begonnen met een aantal kleuren foto’s, wat ik erg jammer van deze foto’s vindt is dat ik mijn bril nog op heb en mijn horloge nog om. Op de laatste foto zie je ook dat ik de afstandsbediening nog vast heb, die had ik nog iets te lang vast. Ik heb hem geprobeerd weg te photoshoppen maar dat zag er erg vreemd uit omdat je ziet dat die hand wat vast houd maar er is niks meer. Volgende keer ga ik het proberen met de draadloze afstandsbediening maar natuurlijk kon ik die niet vinden nu ik hem wou gebruiken. Deze bovenstaande foto’s heb ik gemaakt met de 50 mm lens.

Bewerkte-zelfportret-zw-eind Zelfportret-zw-totaal

De laatste twee foto’s heb ik nog aardig moeten bijwerken in Photoshop. De achtergrond was niet egaal, je zag stukjes behang, een rol papier en een plank op de achtergrond staan. Deze twee foto’s heb ik gemaakt met de 18-55 mm lens omdat ik te dichtbij zat voor de 50 mm lens.