zeven dagen yoga

Zeven dagen yoga

Het ging vorige week echt slecht en helaas moest ik nog lang rustig aan doen. Mijn lichaam herstelde heel langzaam. Op maandag verzon ik om zeven dagen yoga te gaan doen. 

Zeven dagen yoga

Bewegen vind ik iets enorm fijns. Zelfs als ik me niet helemaal lekker voel wil ik bewegen. Voelen dat ik leef en gewoon nog dingen kan. Sinds een tijdje volg ik Growingannanas op Youtube. Ik heb al eerder wat video’s van haar gedeeld die ik doe en wat ik enorm fijn vind zijn haar yoga video’s. Van 10 minuten tot 25 minuten video’s. Van heel makkelijk en ontspannen tot wat actiever. De yoga video’s zijn heel divers. Elke dag deed ik een video en elke dag een andere en zo deed ik zeven dagen yoga maar elke keer anders.

Het was heel fijn om elke dag yoga te doen. In de avond lekker op mijn matje. De ene keer heel relaxt en de andere keer flink trainen vooral voor de buikspieren. Het gaf me ook een moment van rust. Even niks anders dan het volgen van de instructies. Elke keer een x aantal tijd een oefening, rust en de volgende oefening. Geen gepraat maar lekker relaxte muziek om naar te luisteren en bewegingen die fijn voelen.

Het bleef niet alleen bij yoga

Voor ik maandag aan de yoga begon deed ik nog even actief met een abs workout. Plan shoulder taps, russian twist, leg raises en sit up variation. Een heerlijke workout die lekker actief is en dan afsluiten met yoga. Ik deed dit niet alleen maandag maar ook dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Het voelde als een lekkere combinatie. Vrijdag deed ik de abs workout in de ochtend en op zondag stond ik in de sportschool voor een uur. Het sporten in de sportschool was zo lekker ik genoot echt van bezig te zijn in een ruimte waar meer mensen lekker actief waren. Toch ben ik blij met de routine die ik thuis deze week heb gecreëerd. Niet stil zitten maar lekker bewegen.

Wandelen samen op afstand

Woensdag hadden Nicole en ik weer een wandelen samen op afstand. Heerlijk meer dan een uur gewandeld. Dezelfde rondjes door het dorp maar dat maakt niet uit. Wanneer ik samen bellend door het dorp wandel dan vliegt de tijd voorbij. Even lekker de afgelopen weken doorspreken. Maar ook plannen die we hebben bespreken we. Zo ontzettend fijn om te weten dat ik Nicole bijna weer ga zien, daar kijk ik echt wel naar uit.

De foto’s van deze week zijn echt heel kerstsfeer en zo slecht maar dat hoort bij de winter donkere periode echt drama om goede foto’s te maken en in de sportschool was ik gewoon lekker bezig met trainen. Wat de nieuwe week gaat brengen en hoe ik verder ga we will see!