Zootime

Zootime

Het was weer even geleden dat ik in Blijdorp was geweest dus werd het wel weer eens tijd om te gaan. Eerder het jaar won ik twee kaartjes door een foto die ik maakte van een vlinder die ik instuurde voor spot de vlinder. Dus samen gingen we naar de dierentuin om de dieren weer eens een bezoekje te brengen.

We hebben zo onze vaste dieren die we een bezoekje brengen en die laat ik jullie vandaag zien, de ontbrekende maar zeker niet vergeten zijn de leeuwen, tijgers en de olifanten.

Zootime

Deze kleine beestjes zaten afgelegen van de rest lekker te knuffelen wat echt schattig was om te zien.

De vlindertuin wordt alleen maar mooier, op het moment stonden er zoveel bloemen in bloei. Een prachtig gezicht maar helaas was mijn camera nog niet gewent aan de warmte waardoor ik een enorm beslagen lens had in het verblijf.

Een middagje Blijdorp blijft heerlijk en binnenkort gaan we zeker weer want we hebben nog een kaartje over dus kunnen we nog een keer samen. Mijn abonnement heb ik meer keer gebruikt als vorig jaar en ook volgend jaar zal ik het abonnement behouden want ik steun de dieren en ik kan altijd gaan kijken wanneer ik maar wil.

Welk dier sla jij nooit over?